Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bilbutikk gir full gass

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Nettbutikken Bildeler.no omsatte i fjor for 63,5 millioner kroner med en lønnsomhet de fleste bare kan drømme om.

ANNONSE

I går omtalte vi nettbutikken Blush.no som tapte enorme summer i fjor etter en meget offensiv kampanje for å ta posisjonen som markedsleder innen kosmetikk i Norge. Nettbutikken eies av Komplett Group som er mest kjent i Norge for Mpx.no og Komplett.no. Selskapet eier imidlertid flere andre nettbutikker også. En av dem er Bildeler.no som vi har omtalt tidligere her på Netthandel.no: Lover priskrig på bildeler.

Ferske regnskapstall tyder på at Komplett Group gjorde et godt valg da de i 2011 kjøpte 40 prosent av aksjene i selskapet Norsk Bildelsenter som eier nettbutikken Bildeler.no. I fjor kjøpte selskapet ytterligere andeler, og i første kvartal i år økte Komplett sin eier post ytterligere. Komplett eier nå totalt 90,1 prosent av aksjene, men gründer Arne Aasland eier de resterende aksjene i selskapet.

Regnskapet for 2013 viser en omsetning på 63,5 millioner kroner med et driftsresultat på hele 17,2 millioner kroner og et resultat før skatt på nesten 17,4 millioner kroner. Det er ikke første gang nettbutikken legger frem et sterkt resultat. Selskapet har nemlig godt i pluss hvert eneste år siden oppstarten i 1990.

Komplett Group ønsker ikke å kommentere saken overfor Netthandel.no.

(Foto: Komplett Group)

Del artikkel: