Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tidligere Bilpleiekonge lanserer ny nettbutikk

Tidligere Bilpleiekonge lanserer ny nettbutikk
Fra venstre: Per Christian Nilen, Produktsjef – Hugo Rask-Jensen, Daglig leder – Bjørn-Aage Bredal, Markedssjef.
Foto: Garasjetid
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Da Bjørn-Aage Bredal gikk av som daglig leder i Bilpleiekongen i februar i år hadde han allerede planer om å lansere en ny virksomhet, og førstkommende tirsdag lanseres Garasjetid.no.

ANNONSE

Tidligere i år ble det kjent at gründer Bjørn-Aage Bredal skulle gå av som daglig leder i Bilpleiekongen, men at han allerede var i gang med planleggingen av en ny virksomhet. Førstkommende tirsdag lanserer den nye nettbutikken Garasjetid.no, med mål om å bli Norges neste, store nettbutikk for den som er glad i kvalitetstid i garasjen.

Bredal står ikke alene bak det nye konseptet, og har med seg Bjørn Erik Tholfsen, som tidligere har jobbet med Santech, Telefast og MPX.no, og Hugo Rask-Jensen, gründer av REC-Computers AS og co-gründer i MPX.no. 

LES OGSÅ: Biltema lanserer nytt digitalt konsept

- Går rett inn i eliteserien i norsk netthandel

For at kundene skal få mest mulig ut av timene i garasjen skal Garasjetid fungere som en inspirator og være best innen sitt fagfelt. Nettsiden skal daglig oppdateres med videoer som gir kundene tips til gode løsninger i garasjen og for eksempel om vedlikehold av bil, båt eller MC.

- Det er ingen tvil om at Garasjetid går rett inn i eliteserien i norsk netthandel. Og skal vokse videre derfra. Målet er ikke nødvendigvis å bli størst, men å bli best på det vi driver med, og være den største inspiratoren til at du trives i garasjen, skriver Bredal i en pressemelding.

LES OGSÅ: Bilpleiekongen.no flytter inn på 2000 nye kvm - men uten "Kongen"

Viktigst med gode kundeopplevelser

I sommer fortalte Bredal til Ehandel at han tar med seg de beste i bransjen for å bygge mye av det samme som har gitt suksess i Bilpleiekongen, men at han ønsker å fokusere mer på den opprinnelige filosofien han hadde for Bilpleiekongen. 

- Vi er en god gjeng med de samme mål, ambisjoner og erfaringer som gjør at vi lykkes. Vi har på plass bransjens beste logistikk og lagerløsning med robotlager, kundesupportsenter og alt som skal til for at kunden skal få en god totalopplevelse når man handler. Kundeveien er viktig for oss, fortalte Bredal til Ehandel. 

LES OGSÅ: Bilpleiekongen økte omsetningen med 40 prosent - nå står ny ledelse på plass

Bilpleiekongen AS har på sin side fått nye ledelse på plass, som har klart å snu skuta fra å gå med et stort underskudd i 2018 til 2019. 

Del artikkel: