Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ble kåret til Årets Digitaliseringsleder

Ble kåret til Årets Digitaliseringsleder
Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.
Foto: Coop
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Har gjort seg bemerket med egen mobilbetalingsløsning og selvbetjent dagligvarebutikk.

ANNONSE

Det norske folk ha kåret Coop til Årets digitaliseringsleder sammen med en fagjury fra teknologiselskapet Atea, etter at dagligevareaktøren blant annet har bemerket seg med digitale løsninger som Coopay og døgnåpen selvbetjent butikk i Bogstadveien. 

- Coop er i en bransje preget av sterk konkurranse og vi jobber hver dag for å møte kundenes, som også er våre eiere, behov, sier konsernsjef i Coop Norge, Geir Inge Stokke, i en pressemelding. 

Coop har i dag 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter, og er i dag eid av nesten 1,8 millioner medeiere.

Juryens begrunnelse

I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at: «Vi heier på aktører som går foran og utfordrer resten av bransjen. Coop tar kundenes forventninger på alvor og tilbyr løsninger som passer i tiden. Dette gir konkurransefordel. Vi gleder oss allerede til fremtidens handleopplevelse».

- God teknologi er teknologi folk flest elsker å bruke. Coopay og Norges første ubemannede butikk er kundevennlige og modige løsninger som svarer på kundenes forventninger. Akkurat derfor kårer vi Coop til «Årets digitaliseringsleder» på Community Tech på Clarion The Hub i Oslo, sier administrerende direktør Atea, Michael Jacobs. 

Del artikkel: