Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bli med på vårens store nettkonferanse

Bli med på vårens store nettkonferanse
Bjørn Skomakerstuen

30.mai gjentar Netthandel.no fjorårssukssen NXT.

ANNONSE

Mens NXT i fjor holdt hoff på Latter på Aker Brygge, tar Netthandel.no sats i år og har reservert hele Oslo Kongressenter for en dag fylt med mye snadder for kunnskapstørste netthandlere og leveringsvillige leverandører.

En liten håndsrekning

De minste aktørene i norsk nettbransje vil i år få en håndsrekning av Netthandel.no.

- Mange gründere jobber døgnet rundt for sine nettbutikker, og har verken tid eller råd til å gå på konferanser - selv om de vet de trenger å utvide sitt nettverk og sin faglige kompetanse. Vi kan ikke hjelpe dem med tidsklemma, men vi kan i alle fall hjelpe dem med billettkostnaden, sier Netthandel.no-redaktør Ole Martin Evensmo.

Jobber du i en nettbutikk med under 20 millioner kroner i omsetning, kan du søke her for å få en gratisbillett senest 12.januar.

Alle dere andre må pent vente til 16.januar.

Mange søkere

- Vi har fått inn bra med søknader allerede, men det finnes enormt mange gründere der ute og vi håper flere vil søke, sier Evensmo.

I fjor samlet Netthandel.no godt og vel 500 deltakere på NXT, hvorav de aller fleste jobbet i en nettbutikk eller kjede. Til tross for noen barnesykdommer og litt trengsel, så var folk veldig fornøyde og gav i snitt terningkast 5 i markedsundersøkelse som ble utført i etterkant av konferansen.

- NXT skal være en konferanse der netthandlere møtes og utveksler erfaringer på tvers av bransjer og størrelse, sier Evensmo.

Her er noe av det viktigste som skjer på årets konferanse:

  • Dagen starter med parallellsesjoner innen B2B, B2C, omnikanal og merkevarebygging. Deretter blir det nye sesjoner innen betaling, logistikk, markedsplasser og butikkteknologi. Her blir det både foredrag og debatt.
  • Stort messeområde med Norges fremste leverandører. Et tretti-talls utstillere er allerede klare - og de har lovet tidenes beste og mest kreative messeområde.
  • Det blir fire hovedtalere etter lunsj. En av dem er belgiske Karl Gilis som regnes som en av verdens fremste inne konverteringsoptimalisering.
  • Det blir servering, prisutdelinger og underholdning i etterkant av konferansen. Gjør deg klar for en sen og innholdsrik kveld.

(Foto: Bjørn Skomakerstuen)

Del artikkel: