Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blir CEO i FINN.no

Blir CEO i FINN.no
Christian Printzell Halvorsen tiltrer rollen som CEO i FINN.no og EVP Nordic Marketplaces.
therese.karlsrud.haugen

Christian Printzell Halvorsen skal lede Finn.no og de nordiske markedsplassene videre.

ANNONSE

Styret i FINN.no har ansatt Christian Printzell Halvorsen som administrerende direktør i FINN.no. Han skal også lede EVP Nordic Marketplaces, som vil si svenske Blocket.se og finske Tori.fi.

Printzell Halvorsen har allerede ti års erfaring fra Schibsted, som direktør for strategi og forretningsutvikling samt CEO i FINN og SVP i Schibsted Barcelona.

Nyttig erfaring

De to siste årene har han imidlertid ledet Cxense - et globalt, børsnotert teknologiselskap som hjelper medieselskaper å ta i bruk data for å drive personalisering og øke annonse- og abonnementsinntekter. Nå returnerer han til sin gamle arbeidsplass, etter at Anders Skoe gikk av som Finn-sjef tidligere i år.

- Jeg har et stort engasjement og interesse for markedsplasser etter ti år i Schibsted. Jeg har fått være med på FINNs fantastiske vekst og reise, fra en tradisjonell “horisontal rubrikk” til en mer avansert og vertikal markedsplassmodell - en viktig del av FINNs nåværende strategi, sier Printzell Halvorsen, i en pressemelding.

Han har stor tro på at erfaringen i Cxense vil være nyttig inn i Schibsted. 

- Jobben i Cxense har gitt meg en dypere forståelse av de utfordringer og muligheter som ligger i medieindustrien, og jeg har fått stor respekt for hvor langt Schibsted har kommet sammenlignet med industrien globalt. Det har også vært utrolig lærerikt å jobbe i et globalt og svært konkurranseutsatt marked, sier han.

- Den perfekte kandidaten

Kristin Skogen Lund, styreleder i Finn.no er glad for å få tilbake Printzell Halvorsen, som startet i jobben 11.oktober. 

- Vi har hatt en god og grundig prosess for å være sikre på å finne den beste personen til å lede FINN og de nordiske markedsplassene videre. I Christian fant vi den perfekte kandidaten til å vokse og utnytte det enorme potensialet vi har i våre markedsplasser. Hans seneste erfaring fra Cxense er også høyst relevant for hans nye rolle inn i konsernledelsen i Schibsted, sier Skogen Lund i en pressemelding. 

Del artikkel: