Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker.no ble Årets nettbutikk 2018

Blivakker.no ble Årets nettbutikk 2018
Blivakker.no ble kåret til Årets nettbutikk for andre år på rad.
Foto: Foto: Blivakker
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Brukere av Prisjakt.no har gjennom hele november stemt på sine favoritter blant Norges nettbutikker, og for andre år på rad var det Blivakker.no som stakk av med seieren.

ANNONSE

Kåringen av Årets nettbutikk 2018 er blitt kåret, og vinneren ble for andre år på rad den store kosmetikkbutikken Blivakker.no

2503 norske nettbutikker skal ha vært med i kampen om seieren. Nå har over 30 000 kunder nok en gang kåret frem Blivakker.no fra Kristiansand til Norges beste nettbutikk. 

Kundenes entydige dom

- Dette er kundenes entydige dom, der både hovedvinner og de ulike kategorivinnerne blir stemt frem av de som handler på nett, ikke av såkalte eksperter eller en fagjury. I avstemningen gir kundene uttrykk for at de blir fornøyde med selve handleopplevelsen, sier daglig leder Are Vittersø hos Prisjakt.no, i en pressemelding. Are Vittersø, daglig leder i Prisjakt.no. Bilde: Trygve Indrelid

Det er brukerne hos pris- og produktsammeligningstjenesten Prisjakt.no som gjennom hele november har stemt på sine favoritter blant nettbutikker med .no-domene. 

-Å vinne handler ikke bare om pris, men vel så mye om utvalg, logistikk, rask levering, hyggelig kundebehandling, betalingsløsninger og pålitelighet, sier Vittersø.

Del artikkel: