Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker utvider sin fysiske satsing

Blivakker utvider sin fysiske satsing
Blivakker dobler plassen i Kristiansand-butikken for å få plass til flere merkevarer.
Foto: Joakim Løschbrandt
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Får inn flere merker til Black Week.

ANNONSE

Etter at sminkesuksessen Blivakker åpnet sin første fysiske butikk i hjembyen Kristiansand i fjor sommer fikk selskapet inn 100 nye merkevarer. Nå har datterselskapet til Brandsdal Group fått muligheten til å kapre seg enda flere merker og trenger i den forbindelse mer plass. 

Foreløpig er det ingen planer om noen nye fysiske butikker i Norge, men den eksisterende utvides nå til nesten dobbel størrelse. Offisiell åpning er 15.november, og butikken vil da bli på 400 kvadratmeter. I tillegg til at plassen blir større og merkene flere, skal det også bli mulig å virtuelt teste sminke der.  

- Vi har fått muligheten til å få inn flere nye spennende brands og i den forbindelse trengte vi større plass. Blant de største nyhetene i butikken er Mac Cosmetics og BareMinerals. I tillegg får vi et bredt utvalg av hårpodukter. Tidligere har det kun vært mulig å handle hårprodukter på nett. Det blir også mulig å virtuelt teste sminke i butikken, sier Lene Johansen, salgs- og markedsdirektør i Brandsdal Group, til Ehandel. 

LES OGSÅ: Sterk vekst for Blivakker-utfordreren etter bærekraftsatsing

Store planer for Black Week

Selskapet har også store planer for årets salgsperiode, og skal i år som i fjor blant annet kjøre livesendinger og stort salg. Under Black Friday i fjor skal det ha vært 1000 mennesker som fulgte med på Blivakkers og Cocopandas livesending.

- Black Week og desember er den viktigste salgsperioden for oss gjennom hele året. Vi har store planer med både livesendinger, giveaways og knallbra salg gjennom hele uken og perioden. For den fysiske butikken blir nok ikke Black Week like stor da den ikke er like godt innarbeidet der som på nett. Men vi tror at for hvert år som går så vil det blir flere og flere fysiske aktører som også hiver seg på Black Week trenden. Vi gleder oss i alle fall enormt til den uken. 1. desember starter også den store julekalender satsningen hvor vi hver dag i 24 dager deler ut kalendergaver til kundene våres for enorme summer, forteller Johansen. 

Del artikkel: