Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blomqvist Nettauksjon har vokst seg store - flytter inn på nedlagt flyplass

Blomqvist Nettauksjon har vokst seg store - flytter inn på nedlagt flyplass
Netthandel

Nettstedet som selger kunst for cirka 100 millioner kroner i året er klar for nytt liv i nye lokaler.

ANNONSE

1200 kvadratmeter på Lysaker byttes ut til fordel for 2800 kvadratmeter på Fornebu, skriver Blomqvist Nettauksjon i en pressemelding.

Etter 15 års tilstedeværelse på CC Vest ble det klart at det nettaukjsonhuset hadde vokst seg ut av lokalene og måtte se seg om etter noe nytt. Valget falt på et stort og nytt lokale på Fornebu,

- Lokalene, som ligger på ett plan med adkomst på bakkeplan, er moderne og ligger i et attraktivt område med gode parkeringsmuligheter og god kollektivtforbindelse. Det er et spennende område og vi har skrevet kontrakt for 10 år med mulighet til forlengelse - så vi flytter for å bli, sier daglig leder Agnes Beathe Steen Fosse.

- Flytteprosessen skjer sommeren 2017, og vi vil være i gang i de nye lokalene i august. Det ser vi virkelig frem til, sier hun.

Viktig med fysisk tilstedeværelse

Selv om nettauksjonen selger på nettet er det mange som kommer innom. Kjøpere kommer enten for å se på noe de ønsker å kjøpe, for å hente eller bare fordi det er spennende å se på alt som er for salg. Mens de som har noe å selge kommer for å få bilder og gjenstander vurdert eller for å levere inn for salg.

- Alt vi selger blir gjennomgått, verdipriset og beskrevet av våre eksperter.  Dessuten tar vi ansvar for oppgjøret.  Ansvaret Blomqvist Nettauksjon tar i salgsprosessen skiller oss fra andre nettsteder, og gjør det trygt å handle hos oss, sier Steen Fosse.

Fakta om Blomqvist Nettauksjon:

  • Cirka 200 000 besøk på nettsiden i løpet av en måned
  • Cirka tre millioner sidevisninger per måned
  • Gjennomsnittlig tid brukt på siden: 6,5 minutter.
  • Selger kunst og verdifulle gjenstander for cirka 100 millioner kroner i året
  • Årlig solgte objekter ligger på 18 - 20 000 gjenstander
  • 30 ansatte
  • Eies av Elisabeth Vik Forsberg
  • Søsterselskap av Blomqvist Kunsthandel AS

(Foto: Blomqvist Nettauksjon)

Del artikkel: