Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Boozt.com fyller opp kassen

Ole Martin N. Evensmo

Nettbutikken Boozt.com får tilført cirka 235 millioner norske kroner for å fortsette veksten innen salg av moteklær på nett.

ANNONSE

Sampension, Friheden Invest og en gruppe av de nåværende aksjeeierne investerer 250 millioner kroner i netthandelsselskapet BZT Fashion som eier Boozt.com. Nettbutikken satser på voksen og barneklær i midt- og premiumssegmentet. De omsatte i 2014 for 658 millioner svenske kroner og forventer å omsette for mer enn én milliard svenske kroner i 2015 med et positivt resultat. Du kan lese mer om selskapet på Bztfashion.com.

Det norskdominerte investeringsselskapet Verdane Capital og deres fond Verdane Capital VII har vært med på eiersiden i Boozt.com siden 2012.

- Siden Verdane Capital VII investerte for tre år siden har det skjedd mye i Boozt.com. Kundeopplevelsen har blitt utviklet og blitt veldig bra med sterke varemerker, en topp kundetjeneste og veldig bra logistikk. Selskapet har i løpet av vår eierperiode femdoblet sin størrelse og vi forventer oss fortsatt sterk vekst, sier Staffan Mörndal, partner på Verdane Capital Advisors i en pressemelding.

Eierne av Boozt.com består nå av blant anet Verdane Capital VII, Sampension, Friheden Invest, ECCO Holding, Sunstone Capital og selskapets ledelse. De nye eierne er Sampension som er Danmarks tredje største pensionsselskap, og Friheden Invest som er et dansk familieselskap som eier 42 prosent av det børsnoterte kleskonsernet IC Group som står bak merker som Tiger of Sweden og Peak Performance.

Del artikkel: