Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Brandsdal Group mottok 6 priser på 4 dager 

Brandsdal Group mottok 6 priser på 4 dager 
Konsernet til Einar Øgrey Brandsdal vant hele 6 priser på under én uke for deres Cocopanda-butikker samt Blivakker.no.
Bilde: Bjørn Skomakerstuen
therese.karlsrud.haugen

Samme uke som Blivakker.no ble Årets nettbutikk 2018, fikk Cocopandabutikkene i både Finland og Sverige også tildelt priser.

ANNONSE

- Hva i huleste skjer? For en surrealistisk uke. Mine kolleger overgår seg selv igjen og igjen, skrev Einar Øgrey Brandsdal, eier og CEO i Brandsdal Group på sin LinkedIn profil, etter å ha mottatt hele 6 priser på 4 dager for sine Cocopandabutikker i Finland og Sverige samt Blivakker.no

Kundenes entydige dom

Først ble Cocopanda årets nettbutikk samt årets skjønnhetsbutikk i både Finland og Sverige. Samme uke ble også Blivakker.no kåret til årets nettbutikk 2018 i Norge, årets nettbutikk innenfor skjønnhetskategorien samtidig som de også fikk prisen for årets beste kundeservice innen netthandel. 

Alle prisene ble utdelt av prissammenligningstjenesten Prisjakt, som har latt brukere stemme på sine favoritt nettbutikker gjennom hele november-måneden. Som Prisjakt tidligere skrev i en pressemelding er dette kundenes entydige dom. 

Brandsdal Group har åpenbart gjort noe riktig for kundene sine. Dette er hva salg- og markedsdirektør i Brandsdal Group, Lene Johansen, tror er grunnen til den store suksessen:

- Personlig tror jeg at det at vi er personlige, at vi skaper masse engasjement for kundene og at vi etterlever våre USPer (Unique selling propositions) til det fulle er meget utslagsgivende. Vi viser hvem menneskene som jobber bak er, og vi er ikke redde for å prøve nye ting, sier Johansen til eHandel.com i en mail. 

Fortsetter ekspansjonen i 2019

2018 skal ha hatt enorm vekst for Cocopanda-butikkene i Finland og Tyskland, samtidig som Blivakker.no også skal ha bydd på et nok så tilfredstillende resultat. I året som har gått har selskapet hatt mye fokus på interne endringer, samtidig som de hele tiden konsentrerer seg om å ha kundene i fokus. Nå gleder konsernet seg til å gå inn i det de tror blir tidenes år. 

- Når det kommer til 2019 er planen å fortsette ekspansjonen ut i Europa og åpne i minst et nytt land i løpet av året. Samtidig blir det steinhardt fokus på å sørge for at vi har de rette varene til rett tid til alle de forskjellige landene. Vi gleder oss til 2019 og tror det blir tidenes år for konsernet. 

Del artikkel: