Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Brandsdal Group når snart milliarden - leverte tidenes resultat

Blivakker har fått inn 100 nye merkevarer etter åpningen av sin første fysiske butikk
Einar Øgrey Brandsdal, gründer av og daglig leder i Brandsdal Group AS.
Foto: Blivakker
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Mens Blivakker og Cocopanda trekker selskapet kraftig opp, går det nedover for Brandsdal sin første nettsuksess Netthandel.no.

ANNONSE

Tallene for 2018 er talte og Brandsdal Group kan rapportere om tidenes beste rosa driftsresultat.

De positive tallene skal i aller høyeste grad være drevet av skjønnhetsgigantene Blivakker og Cocopanda.

Konsernet utgjøres av datterselskapene Netthandelen.no, Blivakker, Brandsdal of Norway, Brandsdal Logistikk, Cocopanda.dk, Cocopanda Sweden, Cocopanda.fi, Cocopanda.de, Cocopanda.at og Blivakker Markens AS. 

Sikter mot milliarden i år

I følge årsrapporten landet konsernets samlede omsetning i 2018 på 870 millioner kroner, opp fra 797 millioner kroner i 2017. Det betyr at Brandsdal Group er i ferd med å bikke milliarden.  

Det rekordhøye resultatet skal på sin side ha blitt forbedret med over 12 millioner kroner, fra 25,9 til 38,2 millioner kroner i fjor.

- For inneværende år håper vi at vi kan nå 1 milliard i omsetning og tidenes resultat som det også ble i fjor, sier Einar Øgrey Brandsdal, til eHandel.com.

Legger ned auksjon

Til tross for de flotte tallene, var det fremdeles enkelte deler av virksomheten som trakk noe ned. Både Netthandelen.no og klesmerket Brandsdal of Norway AS gikk nemlig i minus. 

Etter regnskapsårets avslutning 1.januar 2019 ble Brandsdal of Norway dermed fusjonert med Blivakker.no AS, fremkommer det i rapporten. 

For Netthandelen.no sin del har selskapet innsett at konseptet med auksjon har gått ut på dato, og at de fra nå av holder seg til fastprisbutikker. 

- Nedgangen i Netthandelen skyldes nok at mange er lei av å by på produkter og liker heller å kjøpe de for å spare tid. Derfor har Netthandelen.no gått over til nettbutikk i stedet for auksjon. Dette skjedde for ca 1 måned siden, forteller Øgrey Brandsdal. 

Del artikkel: