Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bring blir premiumpartner for leveranseappen Mine pakker

Bring blir premiumpartner for leveranseappen Mine pakker
Mine pakker skal utvikles ytterligere med Bring som premium-partner.
Foto: Bring
michell.gronlund

Bring skal være med i utviklingen av Unifauns leveranseapp Mine pakker.

ANNONSE

I juni 2017 ble Mine pakker-appen lansert, et samarbeid mellom den ledende leverandøren innen TA-systemer i Nord-Europa Unifaun, og leveringsselskapene Bring og DHL. Tanken var at brukerne enkelt kunne spore alle sine forsendelser via appen og dermed holde oversikt over hvilken pakke som befant seg hvor.

Skaper en forbrukerreise i verdensklasse

Nå meddeler Bring at de kommer til å ha en mer aktiv rolle i Mine pakker-appens utvikling fremover. Dette skyldes at Bring også blir en premium-partner for Mine pakker. Dette innebærer blant annet at leveringsselskapet vil kunne opprette og skape løsninger og tilbud i appen som er unike for Bring. 

- Vi på Bring tror at vi kan bidra med nøyaktig de delene som skaper en forbrukerreise i verdensklasse - både analogt og digitalt. Å fokusere på en digital løsning som bringer flere logistikkaktører til samme sted er en selvfølge for oss. Jeg tør å si at det er forutsigbarhet og kommunikasjon med forbrukerne, gjennom digitale løsninger, som bygger konkurransekraft idag - og da er det helt klart at vi vil være med og drive Mine pakker fremover, sier Johan Holgersson, som blant annet jobber med netthandel og logistikk i Bring. 

Skal ha blitt lastet ned 200 000 ganger

Appen, som er utviklet av Unifaun er gratis og inkluderer alle pakkeleveranser som forvaltes i Unifauns leveringssystem, som sies å dekke en stor del av det nordiske markedet. Til slutt har flere og flere logistikkfirmaer og netthandlere blitt med i appen, som hittil har blitt lastet ned over 200 000 ganger på App Store og Google Play.

Fra Unifauns side er det nå positivt at Bring har valgt å bli premium-partner i samarbeid med appen. 

- Vi på Unifaun er glade for at Bring nå gjør langsiktig satsning, ved å bidra til utviklingen av appen fremover. Bring er en av de største og mest innovative leveranseselskapene på det nordiske markedet, og at de bestemmer seg for å bli premium-partner av Mine pakker føles så klart veldig spennende og morsomt, sier Alex Lindgren, leder for forbrukerprogram hos Unifaun.

Del artikkel: