Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Brødboksen.no har lukket lokket for godt

Brødboksen.no har lukket lokket for godt
Mandag kveld melder Brødboksen.no at de legger ned driften. Det siste halvåret har vært full av utfordringer for gründer Arnulf Refsnes.
Bilde: Fredrik Myhre/Brødboksen/Pressebilde
Bjørn Skomakerstuen

- Vi er veldig lei oss for at «hvetebrødsdagene» dessverre er over, skriver Brødboksen.no på sin hjemmeside.

ANNONSE

2018 har startet på verst mulig måte for flere storheter innen nettmatsegmentet.

For 12 dager siden var det slutt for Marked.no som har tapt rundt 200 millioner kroner de siste to årene.

Nå er det klart at Brødboksen.no også legger inn årene etter mye turbulens siden i fjor sommer.

Driftsproblemer og manglende kapital, samt flere misfornøyde ansatte som hyret inn kjendisadvokaten Per Danielsen for å tale sin sak har kostet både krefter og penger.

Mandag kveld skriver selskapet følgende på hjemmesiden sin:

Da vi startet Brødboksen for to år siden, hadde vi en klar visjon: vi skulle levere en tjeneste som var så god at alle ville bruke den. Samtidig visste vi at kampen mot matvaregigantene ville bli svært tøff. Vi startet i det små med ferske frokostleveranser i nabolaget. Veksten var formidabel - og etter kort tid leverte vi til titusenvis av familier, hver dag, i flere norske byer. Denne utrolige og lærerike gründerreisen hadde ikke vært mulig uten de ansattes fantastiske innsats, som delte synet vårt om at kundene alltid kommer først.

For at Brødboksen skulle bli et lønnsomt selskap, måtte vi vokse raskt. Dessverre lærte vi at det er vanskelig å finne den riktige balansen mellom vekst, effektiv drift og lønnsomhet. Det er derfor med tungt hjerte at styret i Brødboksen har besluttet å avvikle selskapet umiddelbart, fra og med i dag 22.01.18. Det vil derfor ikke være noen utleveringer i morgen tidlig. Alle ordre og varer som er bestilt til i morgen vil bli annullert. Vi beklager overfor alle som har satset på oss - både investorer, leverandører og ansatte. Og ikke minst dere kunder!

Vi skal forsøke å ikke la dette bli en lang og vemodig tale, men vi må få lov til å takke Norges beste kunder. Takk for støtten, tilliten, heiaropene og alle de fine frokost- og middagsstundene dere har gitt oss!

Vi er veldig lei oss for at «hvetebrødsdagene» dessverre er over.

Hilsen alle oss i Brødboksen.no

Del artikkel: