Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlson begynner å tilby lagringstjenester

Clas Ohlson begynner å tilby lagringstjenester
Sebastian Wiberg, CEO, i Vinden og Trond Martin Nettelhorst Tveit, direktør for ekspansjon og forretningsutvikling i Clas Ohlson.
Foto: Clas Ohlson
therese.karlsrud.haugen

- Vi tror fremtiden er å kombinere tjenester og produkter.

ANNONSE

Tidligere i høst inngikk Clas Ohlson og Kolonial.no et samarbeid, for å forenkle hverdagen til kundene ytterligere. Nå fortsetter Clas Ohlson denne strategien i nok et nytt samarbeid med den svenske lagringstjenesten Vinden, som skal hjelpe kunder med plassmangel.  

Vinden er et digitalt lagringsselskap med egen app, hvor man skal kunne bestille lagring  når man kjøper flytteesker hos Clas Ohlson.

- Vi tror fremtiden er å kombinere tjenester og produkter som forenkler hverdagen til kunden, skriver Clas Ohlson i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Posehotell skal gjøre julehandelen enklere

Mindre hjem og liten plass

Alle som har handlet pappeesker hos Clas Ohlson vil få tilbud om gratis lagring i 3 måneder hos Vinden. Etter det vil prisen være 29 kroner i måneden per flytteeske. 

- Vi ser at nordmenn, særlig i de urbane områdene, får mindre hjem og har lite lagringsplass. For mange er det dessverre enklere å kaste, enn å ta vare på det man har, sier Sebastian Wiberg, CEO, i Vinden.

LES OGSÅ: Lanserer Norges første ubemannede skobutikk

- Oppbevaring i sterk vekst

Alt kunden skal trenge å gjøre for å bruke tjenesten er å pakke eskene med det de vil lagre og bestille henting i appen. 

- Å skape mer plass i hjemmet er en fin måte å forenkle kundenes hverdag på. Derfor har vi nå inngått et spennende samarbeid med Vinden. Kunden ønsker en sømløs handleopplevelse hvor de enkelt kan få ordnet alt på et sted. Det stedet skal være hos oss, sier Trond Martin Nettelhorst Tveit, direktør for ekspansjon og forretningsutvikling i Clas Ohlson.

Tjenesten sniklanseres først på Strømmen Storsenter, hvor det også er bygget et pilotkonsept med et eget område dedikert for oppbevaringsløsninger. På nyåret er planen å rulle ut konseptet i alle Clas Ohlson-butikker i Oslo-området. 

- Oppbevaring er en kategori i sterk vekst hvor vi er i ferd med å bli en destinasjon for alt du skal ordne når du flytter, sier Nettelhorst Tveit.

Del artikkel: