Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlson tilbyr for første gang hjemlevering på julaften

Clas Ohlson tilbyr for første gang hjemlevering på julaften
Butikksjef på Clas Ohlson Slependen i midten, Fredrik Lerdahl, tror hjemlevering på julaften vil bli godt mottatt blant deres kunder.
Foto: Clas Ohlson
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Nå kan de som er sent ute med julegavene få pakker fra Clas Ohlson levert hjem på døra, på selveste julaften.

ANNONSE

I år tilbyr Clas Ohlson for første gang hjemlevering i Oslo og deler av Akershus til og med julaften, bare kunden bestiller på nett før midnatt lille julaften. Dette ved hjelp av det norske teknologi og gründerselskapet Porterbuddy. 

– Vi vet at mange nordmenn handler julegaver i siste liten, og da blir fort julegavehandelen stressende. Derfor ønsker vi å ha et tilbud til de som er litt seint ute med de siste gavene, eller som trenger noe til julefeiringen. Bestillingen får du levert hjem på julaften formiddag, sier Ina Kristin Haugen, kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson, i en pressemelding. 

Akkurat tidsnok til og legges under juletreet

Hjemleveringen er et ledd i Clas Ohlson sin nye strategi som ble lansert tidligere i år. Clas Ohlson ønsker å ha et sterkt fokus på forbrukerens liv, og vil legge vekt på den helhetlige kundereisen fra kunden kommer inni butikk, eller bestiller varer på nett, til varen er levert trygt hjemme.

Hjemleveringen skal være tilgjengelig i hele førjulstiden, noe selskapet håper skal være en strategi som kan gi forbrukeren litt bedre tid i en stressende førjul.

– For oss er det viktig å ha større fokus på forbrukerens liv. Derfor tilbyr vi nå våre kunder hjemlevering på julaften frem til kl. 13.00 – akkurat i tide til å pakke inn gaven og legge de under juletreet, sier Haugen.

Skal jobbe natt til julaften

Butikksjef Fredrik Lerdahl på Clas Ohlson Slependen er sikker på at hjemlevering i førjulstiden og på julaften blir godt mottatt av kundene.

– Førjulstiden er hektisk for mange, og det er fort gjort å glemme små eller store ting i farten. Derfor ønsker vi å yte ekstra service med hjemlevering til kunden. I butikkene vil vi ha dedikerte team som jobber med pakking og klargjøring. Natt til julaften vil vi i vår butikk jobbe frem til klokken to på natten slik at alle kundene som har bestilt i Oslo og Akershus får sine bestillinger levert på døren på julaften, sier Lerdahl.

Del artikkel: