Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Derfor mener fagekspertene at Ferner Jacobsen er Norges beste motebutikk

Derfor mener fagekspertene at Ferner Jacobsen er Norges beste motebutikk
Foto: Pressebilde
Ole Martin N. Evensmo

Ferner Jacobsen ble tirsdag kåret til årets butikk i motebransjen. Vi har sett nærmere på hvordan juryen mener at de skiller seg ut.

ANNONSE

Det var tirsdag denne uken at Ferner Jacobsen ble kåret til årets butikk av fagmagasinet Tekstilforum og Virke.

I juryens begrunnelse heter det:

- Prisvinneren er en virksomhet preget av en god balansegang mellom det å ta vare på tradisjoner og være fremsynt, nytenkende og åpen for nye driftsmodeller. Bygget på grunnpilarer som kvalitet, høy servicegrad, høyt kvalifiserte medarbeidere og godt håndverk. En solid, veldrevet organisasjon med solid økonomi, preget av langsiktighet, men som alltid nytenkende og i stadig utvikling.

Dette imponerte særlig juryen

Juryen trekker frem flere elementer i sin begrunnelse for at Ferner Jacobsen fortjener utmerkelsen Årets butikk.

At Ferner Jacobsen var tidlig ute med egen nettbutikk, som åpnet for fem år siden, med samme høye krav til kvalitet og service som i de fysiske butikkene. Nettsalget utgjør for øvrig i dag rundt 11 prosent av kjedens omsetning.

En ny form for målsøm – «design your own» som er noe helt nytt i det norske markedet, og Ferner Jacobsen var tredje butikk på verdensbasis som introduserte konseptet, og det utvides i høst til et fullkonsept som også omfatter jeans og sko. Du kan lese mer om konseptet i eHandel.com sin reportasje fra Ferner Jacobsen.

Ekspresslevering av varer i Oslo i samarbeid logistikkselskapet Porterbuddy

Stadige lanseringer av nye og spennende merkevarer trekkes også frem av juryen. Kjeden lovprises også for sin satsing på egne merkevarer.

Del artikkel: