Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Designknep gir netthandelen unikt sortiment

Designknep gir netthandelen unikt sortiment
Boozt har det siste året testet en ny sortimentsstrategi, som skiller de ut fra konkurrenter.
Johanna Allhorn

Har funnet en måte å skille seg ut fra konkurrentene.

ANNONSE

Netthandelens muligheter til å tilby enorme sortiment er en fordel, men kan så klart også ha sine ulemper. Det finnes for eksempel studier på at potensielle kunder kan bli overveldet av for stort utvalg. En annen utfordring er at det i blant ikke finnes noe - utenom kanskje pris - som skiller sortimentet fra de ulike aktørene. 

For å skille seg ut blant konkurrenter som selger samme eksterne merkevarer har markedsplassen Boozt i løpet av det siste året jobbet med en helt ny satsning. Den heter Boozt Collabs og går ut på at Boozt tar frem unike kolleksjoner sammen med utvalgte merkevarer innen mote. 

- Våre collabs er eksklusive designsamarbeid mellom oss og primært sterke nordiske merkevarer, som for eksempel Filippa K, By Malina, Mads Nørdgaard, By Malene Birger og Les Deux. Det er et område vi har fokusert mye på de siste seks til tolv månedene og hjelper å skille oss ut og gjøre vårt sortiment unikt i forhold til konkurrenter som selger samme merker, sier Anders Enevoldsen, kommunikasjonssjef i Boozt til vår søsternettside Ehandel.se.

- Områder hvor det finnes stor interesse

Utover å tilby varer som altså bare kan handles hos Boozt, er tanken også at Collabs-opplegget skal gi kundene et mer miljøvennlig sortiment å velge mellom. 

- En del av våre collabs er basert på bærekraftig materiale ettersom det er en agenda vi gjerne vil hjelpe våre partnere med å fremme. Det ultimate målet er selvsagt å gi våre kunder et så interessant og relevant utvalg som mulig og disse designsamarbeidene berører noen av de områdene hvor vi gjennom våre data kan se at det finnes stor interesse. 

De aktuelle varene lagres, akkurat som resten av sortimentet hos Boozt, i nettbutikkens eget lager.

- Dermed har vi full kontroll over kundeopplevelsen, avslutter Enevoldsen. 

Del artikkel: