Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Det digitale apoteket bytter navn og får ny toppsjef

Det digitale apoteket bytter navn og får ny toppsjef
Tidligere toppsjef i Komplett Apotek, Stig Henning Pedersen, vil fortsatt bli i selskapet, dog med en mer operasjonell rolle.
Foto: Bjørn Skomakerstuen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Komplett Apotek endrer nå navn til Farmasiet.no, og ønsker å bli langt mer synlig i markedet enn det de har vært til i dag. Dette skal de få til med ny toppsjef som tidligere har jobbet som sjef for Zalando i Norden og Storbritannia.

ANNONSE

Komplett Apotek trodde i 2016 på milliardomsetning innen 2020, men så langt har kampen om markedsandeler fra apotekbransjen tatt lenger tid enn planlagt. Nå skal selskapet som tilbyr reseptbelagte varer på nett bytte navn, få ny sjef - og ønskelig nå milliardomsetningen innen 2023.

I følge E24 skal det nye navnet være Farmasiet, og den nye toppsjefen som skal sørge for mer synlighet for det digitale apoteket er Hans Kristian Furuseth, tidligere sjef for Zalando i Norden og Storbritannia. 

- Vi skal mangedoble pengebruken på markedsføring, for den viktigste årsaken til at veksten ikke har vært like stor i Norge som andre steder, er at halvparten av befolkningen ikke vet at man kan handle reseptvarer på nett, forteller nå daglig leder i Farmasiet, Hans Kristian Furuseth, til E24.

LES OGSÅ: Apotekene merker motgang

Vil bli større enn kleshandelen på nett

Furuseth ser ingen grunn til at ikke apotektjenester på nett skal bli større enn kleshandel, og mener at medisiner er enklere å handle på nett i forhold til klær. Det digitale apoteket tilbyr også kundene en diskresjon han tror flere ønsker når de bestilller sine medisiner.

- Jeg tror dette kan bli like stort som Zalando i Norge, om ikke større, sier Furuseth til E24.

Videre står det også at den tidligere toppsjefen Stig Henning Pedersen forblir i selskapet, med en mer operasjonell rolle. 

LES OGSÅ: En av fem nordmenn handler på nett for å være anonyme

Del artikkel: