Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dette er årets butikk

Dette er årets butikk
Dapper på Grünerløkka ble denne uken kåret til årets butikk i Oslo og Akershus.
Bilde: Bjørn Skomakerstuen
Bjørn Skomakerstuen

Folket og Oslo Handelsstands Forening (OHF) har talt. Kinderegget Dapper er best i test.

ANNONSE

Butikken på hippe Grünerløkka, som selger barberutstyr, sykler og klær, stakk denne uken av med seieren i kampen om å bli årets butikk i Oslo og Akershus.

Og som seg hør og bør for en butikk anno 2017; de er også skrudd sammen med en nettbutikk.

Takket de ansatte

I sterk konkurranse med Krogh Optikk på Majorstuen, Urmaker Bjerke i Nedre Slottsgate, Ark på Oslo S og Anton Sport på Bekkestua, mottok de tirsdag kveld prisen på utestedet Taket på Steen & Strøm.    

«Tusen takk til alle som stemte på oss som Årets Butikk i Oslo og Akershus 2017 🙏 Veldig hyggelig å få utdelt prisen fra næringsbyråd Geir Lippestad og Oslo Handelsstands Forening. Vi kunne aldri greid dette uten innsatsen fra våre ansatte», skrev Dapper på diverse sosiale medier tirsdag kveld.

Burger ble butikk

Dapper-gutta, Andreas Doppelmayr, Johan Brox og Erlend Simensen, spikret butikkideen over et burgermåltid på Sagene for en del år tilbake.


TO AV TRE: Johan Brox (t.v.) og Andreas Doppelmayr. Erlend Simensen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

TO AV TRE: Johan Brox (t.v.) og Andreas Doppelmayr. Erlend Simensen var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Bjørn Skomakerstuen

- Der og da ble vi enige om å finne et egnet lokale. I desember 2012 tok vi over lokalet i Nordre gate 13 på Grünerløkka, sa Doppelmayr da eHandel.com intervjuet han og Brox i vinnerbutikken i september i fjor.

Etter utallige timer med oppussing på kvelder og i helger åpnet de butikken Dapper i april 2013. Senere samme sommer slo de til med nettbutikken Dapper.no.

Nå er mange års hardt og nitidig arbeid kronet med en aldri så liten seier.

LES OGSÅ: Dapper.no: Fra sløv hobby på hybelen - til knivskarp business i millionklassen

Se flere bilder fra butikken her:


Salvador, aka Lord Jack Knife, omtalt som en av verdens beste barberere av det internasjonale herremagasinet GQ, finner du titt og ofte med barberkniven i hånden hos Dapper og et par andre steder i Oslo.

Salvador, aka Lord Jack Knife, omtalt som en av verdens beste barberere av det internasjonale herremagasinet GQ, finner du titt og ofte med barberkniven i hånden hos Dapper og et par andre steder i Oslo. Foto: Bjørn Skomakerstuen
I avdelingen for herreklær ser det slik ut i den fysiske butikken.

I avdelingen for herreklær ser det slik ut i den fysiske butikken. Foto: Bjørn Skomakerstuen
HELT DRONNING: Selv dronninger kan få en barbering i lokalene på Grünerløkka. En egen barbersalong stilles til disposisjon for dem som ønsker å prøve utstyret som skal holde skjegg og barter i sjakk.

HELT DRONNING: Selv dronninger kan få en barbering i lokalene på Grünerløkka. En egen barbersalong stilles til disposisjon for dem som ønsker å prøve utstyret som skal holde skjegg og barter i sjakk. Foto: Bjørn Skomakerstuen
For dem som sverger til sylskarpt stål mot huden i kampen mot skjeggveksten, kan dette være løsningen.

For dem som sverger til sylskarpt stål mot huden i kampen mot skjeggveksten, kan dette være løsningen. Foto: Bjørn Skomakerstuen
Barberutstyr fyller godt opp i butikken på Grünerløkka. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Barberutstyr fyller godt opp i butikken på Grünerløkka. Foto: Bjørn Skomakerstuen Bilde: Bjørn Skomakerstuen
Og slik ser det ut i sykkelavdelingen.

Og slik ser det ut i sykkelavdelingen. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Del artikkel: