Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dette er årets nominerte til Handelsprisen

Dette er årets nominerte til Handelsprisen
Harald Jachwitz Andersen, leder for Virke Handel.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

- Alle er gode vinnerkandidater.

ANNONSE

Tirsdag neste uke går Virkes Handelskonferanse av stabelen i Oslo by, og hvert år deler de ut Handelsprisen samt prisen for Årets Retailleder og Årets Butikksjef.

- Handelsprisen viser frem noen av norsk handels fremste suksesshistorier. De nominerte selskapene representerer vekst- og lønnsomhetsvinnere i sine bransjer, sier Harald Jachwitz Andersen, direktør for handel i Virke, i en pressemelding.

Les også: Disse vant netthandelsprisene 2019

Årets nominerte

I år er det dagligvarekjeden Kiwi, nettbutikken Jollyroom og Vinmonopolet som er de nominerte. 

Andersen mener alle de nominerte har dyrket et solid konsept, og valgt innovative strategier i møte med utviklingene i næringen. 

– Kiwi, Jollyroom og Vinmonopolet er alle gode vinnerkandidater. Jeg ønsker dem lykke til, og gleder meg til å kåre vinneren på tirsdag. 

Årets jury

Juryen for Handelsprisen består i år av handelseksperten Erik Fagerlid, Frode Finsrud fra Cappa, Grete Kleven fra DNB, Anders Askevold fra GS1 og Ole Martin Evensmo, grunlegger av Ehandel.com og nå CMO hos Sannsyn. 

- Nominasjonene og kåringen bygger på en totalvurdering av handelen. Særlig viktig er krav til vekst i omsetningen i kombinasjon med lønnsomhet over tid. I tillegg er det lagt vekt på virksomhetenes omdømme og deres evne til å vise vei i bransjen. Handelskonsepter med en omsetning under 50 millioner kroner og/eller mindre enn tre års drift, er ikke med i vurderingen, heter det seg i pressemeldingen. 

Del artikkel: