Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dette er den nye toppsjefen i Komplett - avtroppende sjef får ansvar for netthandel i Canica

Dette er den nye toppsjefen i Komplett - avtroppende sjef får ansvar for netthandel i Canica
Lars Olav Olaussen får jobben som ny toppsjef i Komplett-konsernet.
Foto: Komplett Group
Magnus Hjelle
magnus@ehandel.com

Komplett ansetter Lars Olav Olaussen som ny konsernsjef. Avtroppende sjef Ole Vinje blir ansatt i Canica som senior vice president med ansvar for oppfølging av e-handel, kommer det frem i en pressemelding. Canica er hovedaksjonær i Komplett.

ANNONSE

Olaussen kommer med erfaring fra selskaper som i stor grad er tilknyttet dagligvarehandelen. 

- Vi er svært fornøyde med at Lars Olav Olaussen har takket ja til stillingen som ny konsernsjef, sier styreleder Nils K. Selte i Komplett. Selte understreker at Olaussen var styrets foretrukne kandidat. Olaussen har solid bakgrunn fra store selskaper som Orkla, Ringnes, Findus og Procter & Gamble.

Lars Olav Olaussen

2014 -             Orkla – Senior Vice President, Forretningsutvikling og salg
2012 -  2014   Findus – Kommersiell direktør
2009 – 2012   Ringnes – Direktør strategi og salgsutvikling
2003 – 2009   Procter & Gamble - Ulike kommersielle roller
1997 – 2003   Norwegian School of Management – Siviløkonom

Kilde: Komplett 

Den nye konsernsjefen fremhever spesielt Kompletts evne til å skape en attraktiv og trygg handleopplevelse, noe Olaussen ønsker å utvikle videre.

 - Konsernet har en svært god driftsmodell og fått en ledende posisjon i Norden. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kollegaer og bidra til å løfte Komplett videre, sier Lars Olav Olaussen.

Styreleder Selte berømmer Ole Vinje for å ha bidratt til å gjøre Komplett til Nordens største netthandelsaktør. Vinje har ledet Komplett med stødig hånd i 11 år.

- Disse årene har vært spennende, utfordrende og til tider krevende, men sammen med dyktige medarbeidere har Komplett blitt størst i Norden. Ikke minst er jeg stolt over kulturen vi har skapt. Jeg ser frem til nye oppgaver, sier Ole Vinje.

Komplett Group hadde i 2017 en samlet omsetning på 8,1 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 700 ansatte.

Del artikkel: