Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dette er mannen som skal lede Kompletts mobilsatsing

Ole Martin N. Evensmo

Kompletts mobilsatsing begynner å ta form. Komplett Mobils ferske administrende direktør er tydelig på hvem som er hovedkonkurrentene.

ANNONSE

Sterke konkurrenter og svake marginer i elektronikkbransjen har tvunget Komplett Group til å etablere nye konsepter. Et av dem er Komplett Mobil. Fra 1. juni har nettbutikken tilbudt sitt eget mobilabonnement på Komplett.no.

Komplett har nå ansatt Haakon Dyrnes som administrende direktør for den ferske satsingen. Dyrnes har 17 års erfaring fra Telecom-bransjen, opplyser Komplett i en pressemelding.

- Vi er svært fornøyd med å få Haakon Dyrnes med på laget, sier Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group. Han har markert seg som en svært kompetent leder i blant annet Tele2 Norge. Han har lang bransjeerfaring og skal bygge Komplett Mobil til å bli en betydelig aktør i det norske markedet.

Dyrnes har blant annet jobbet i Tele2, Telio og Telenor. Den siste tiden har han jobbet som konsulent (management for hire).'

Les også: Stort intervju med Kompletts konsernsjef Ole Vinje: "Monica Lewinsky hadde aldri blitt min høyre hånd"

Mens Komplett-konsernet er lokalisert i Sandefjord, bygger Komplett Mobil nå sin salgsorganisasjon i Oslo. Målet er å gi de to store kamp.

- Vi skal utfordre Telenor og Telia. Det finnes allerede mange aktører i markedet som ønsker det, men vi ser at markedsandelene er forholdsvis beskjedne. Telenor og Telia spiller sine roller godt og er svært dyktige. Skal de norske mobilkundene få de prisene og tjenestetilbudene de fortjener, må vi klare å utjevne markedsandelene. Mitt mål er at Komplett Mobil skal oppnå dette ved å utfordre på litt andre måter, sier Dyrnes.

Komplett Mobil vil for øvrig benytte Telenors mobilnett.

Del artikkel: