Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

DIBS og 24Nettbutikk inngår strategisk samarbeid

Ole Martin N. Evensmo

Kun få dager etter at det ble kjent at Klarna og Mystore har inngått et omfattende samarbeid, kommer nok en allianse på plass.

ANNONSE

Plattformleverandøre 24Nettbutikk tilbyr nå DIBS Account til sine kunder som en integrert del av sin nettbutikk. DIBS Account kombinerer betalingsløsning og kortinnløser i ett, slik at nettbutikker kan ta betalt med kort og faktura i en og samme løsning – og med en og samme avtale. Det blir gratis etablering og ingen månedlige kostnader utover det man betaler til 24Nettbutikk.

Det vil si ganske likt Klarna Checkout som forhåndsintegreres med Mystore som vi skrev om for få dager siden.

- Markedet etterspør enklere løsninger og totalleverandører med enkle prisstrukturer, vi er derfor glade for å kunne tilby DIBS Account til 24Nettbutikks kunder. Vi har jobbet hardt for å utvikle en løsning som gjør det enklere å ta betalt på nettet og på mobilen. 24Nettbutikk er og har vært en viktig samarbeidspartner for oss gjennom mange år, og jeg er stolt av at vi nå styrker samarbeidet for å gjøre norsk netthandel enda bedre, sier Henrik Begby Andersen som er daglig leder DIBS Norge i en pressemelding.

Kampen mellom betalingsløsningene Klarna og DIBS og mellom plattformleverandørene 24Nettbutikk og Mystore blir stadig tøffere. 24Nettbutikk håper samarbeidet med DIBS vil styrke deres posisjon i et stadig tøffere marked.

- DIBS var den første samarbeidspartneren til 24Nettbutikk hva gjelder betaling, og har sammen bygget opp stor kunnskap om hva markedet ønsker. Med DIBS Account trenger kundene kun å forholde seg til én aktør når de skal ha betalingsløsning, hvilket forenkler prosessen betraktelig, sier Robert Zwarg som er daglig leder i 24Nettbutikk.

(Foto: Bildet viser Henrik Begby Andersen fra DIBS t.v og Robert Zwarg fra 24Nettbutikk.

Del artikkel: