Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Digital dekktjeneste bytter dekk på bilen din der den måtte befinne seg

Digital dekktjeneste bytter dekk på bilen din der den måtte befinne seg
Her har en av de to dekkbilene fra Wheels on Wheels funnet frem til bilen til Svend Ole Kvilesjø på Holmlia i Oslo. I dekkbilene har de alt som trengs av utstyr for dekkomlegging, avbalansering og dekkskift. Kall det gjerne mobile dekkverksteder.
Bilde: Svend Ole Kvilesjø/Skypix.no
Bjørn Skomakerstuen

Nettbaserte Wheels on Wheels i Holmestrand har funnet sin nisje.

ANNONSE

- For oss kunder betyr det mindre stress, kø og logistikkutfordringer i hverdagen, sier Svend Ole Kvilesjø fra Holmlia i Oslo til eHandel.com.

For her er det nemlig ikke snakk om at det er kundene som må komme seg til et verksted for å få skiftet dekk. Her er det et mobilt og fullverdig dekkverksted som kommer dit hvor kundene måtte ønske at de skal komme.

To ganger de siste tre årene har Kvilesjø benyttet seg av nettilbudet som har eksistert siden 2012.

Kommer til kundene

Og tilbudet er som følger:

Firmaet kjører ut der din bil står, skifter dekk og drar. De tar gjerne med seg dekkene dine som ble skrudd av og oppbevarer de for deg på et dekkhotell frem til det er dags for en ny omgang med dekkskift.

Wheels on Wheels AS, eller wow.as på nett, er i disse travle dekkskiftedager fullt opptatt med å kjøre ut til kundene som ønsker å få skodd om bilene sine.

Kvilesjø, som til daglig er nettleder i avisen Dagen, lar seg imponere av Holmestrand-selskapet.

- Jeg avtalte at de skulle komme hjem til meg på Holmlia mellom klokken 12 og 14. De ringte klokken 13 og sa at «kollegaen min er hos deg om 25 minutter». Og det var han, sier Kvilesjø.

Døgnet rundt på veien

Selskapet har nedslagsfelt mellom Larvik og Oslo.

- Vi har to biler i nærmest døgnkontinuerlig drift når det står på som verst. Vi rekker å skifte dekk på 50-60 biler i løpet av en god dag, sier Ove Nita, daglig leder i Wheels on Wheels AS, til eHandel.com.

- Dekkskiftesesongene om våren og høsten er forholdsvis korte, men intense. Hva gjør dere resten av året?

- Da selger vi dekk på nett. Nettet er tingen, sier mannen som ikke har noe fysisk verksted eller butikk.

I fjor satt selskapet igjen med 103 000 kroner i resultat før skatt etter å ha omsatt dekk for drøyt 2,9 millioner kroner.

Del artikkel: