Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dropper kjøpet av norsk moteselskap

Ole Martin N. Evensmo

Danske Stylepit meldte i høst at de ville kjøpe en rekke merkevarer og butikker fra norske Conseptor. Nå har avtalen verdt 200 millioner kroner gått i vasken.

ANNONSE

Planen var at Stylepit skulle overta de fire merkevarene Solid, Peppercorn, Desires og Tailored Originals, samt Conseptors butikkaktiviteter i Danmark og Norge og B2B-nettbutikkene til de fire merkevarene.

- Gjennomføringen av aksjekjøpsavtalen med Conseptor var betinget av en rekke forhold som det har vist seg at ikke kunne oppfylles, sier styreleder i Stylepit, Nicolai Kærgaard, i en børsmelding. Selskapet vil nå «i gangsette en undersøkelse av selskapets strategiske muligheter».

Da avtalen ble omtalt i fjor høst var det snakk om et kjøp på 208 millioner danske kroner, men etter at man i desember ble enige om at Stylepit ikke likevel skulle overtale alle Solids 37 butikker, men kun 27 av dem, ble kjøpsummen redusert med 62 millioner kroner. Nå er altså hele handelen med det Haugesundbaserte moteselskapet avlyst.

Det er dårlig nytt for det børsnoterte danske selskapet som i løpet av et år har sett aksjeverdien falle fra 2,04 til 0,56 kroner på ett år. 

Del artikkel: