Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ehandel.com kjøpes opp av Ehandel.se

Vi har byttet navn til eHandel.com! Husk å oppdatere dine bokmerker.
Pontus Haraldsson og Ann Henriksson fra LRF Media sammen med Ole Martin N. Evensmo fra eHandel.com.
Foto: Ehandel.se
Ole Martin N. Evensmo

Ehandel.se, Nordens største formidler av nyheter innen netthandel, kjøper Ehandel.com. Med oppkjøpet vil også de populære konseptene Emeet og Edge komme til Norge.

ANNONSE

Ehandel.com har siden navnebyttet ifjor, fra Netthandel.no, sett en sterk vekst i antall lesere. Vi har den siste tiden blitt kontaktet av flere aktører som har ønsket å hjelpe oss å ta vårt konsept videre ut i Norden.

Nå kan vi stolt meddele at Ehandel.com, og netthandelskonferansen NXT, blir en del av vår svenske "konkurrent" Ehandel.se.

- Det var først da Ehandel.se kom på banen at vi følte at vi hadde funnet rett samarbeidspartner. Ehandel.se har gjort mye for å utvikle netthandelen i våre nordiske naboland. Nå får også norske netthandlere og annonsører ta del i dette store og viktige nordiske nettverket, sier Ehandel.coms grunnlegger Ole Martin N. Evensmo.

Ehandel.se ble selv nylig kjøpt opp av det store medieselskapet LRF Media. Ehandel.com og Ehandel.se, med søsternettsidene Ehandel.fi og den kommende satsningen på Ehandel.dk, danner nå en meget sterk nordisk aktør som har som mål å spre kunnskap om netthandel.

- Det er virkelig spennende at vi får ta over en så fin og veldrevet virksomhet som Ehandel.com, med redaksjonellt innhold, en stor og populær konferanse og mange lesere. Vi ser frem til å få forvalte og foredle det Ole Martin har bygd opp. Vi kommer, akkurat som i øvrige nordiske land til å bygge virksomheten nedenifra og opp med commitment og engasjement fra de norske netthandlerne. Jeg ser frem imot å styrke den norske virksomheten og lansere noen av våre egne tjenester som Edge og Emeet, sier Ehandel.se sin daglige leder Michael Wictor.

En av Nordens største konferanser

Emeet er en meget populær unconference om e-handel som i år besøker Sverige, Finland og Danmark. Også Norge vil få sitt eget Emeet innen kort tid.

Norske netthandlere kan altså se frem imot en hel del spennende nyheter fremover. Teamet bak Ehandel.com kommer å fortsette å bidra til utviklingen av nettsiden, samt netthandelskonferensen NXT, som i år trakk nærmere 900 deltakere.

- NXT har i løpet av tre år blitt en av Nordens største konferanser innen retail. Med de nye eierne har konferansen potensial til å bli enda større og bedre, sier Ole Martin N. Evensmo.

Nordisk kunnskapssenter

Ann Henriksson, som administrende direktør hos LRF Media, sier at hun er stolt over at Ehandel.se sammen med Ehandel.com nå samles og blir et nordisk kunnskapssenter for netthandel.

- Netthandel som fenomen vokser raskt og får stadig større betydning for stadig flere aktører. Å rapportere om netthandelens utvikling og å hjelpe alle dyktige netthandlere med nettverk, data og leverandørtilbud kjennes viktig og spennende!

Del artikkel: