Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Åpner nettbutikk i Norge etter stor etterspørsel

Åpner nettbutikk i Norge etter stor etterspørsel
Daglig leder Ella Stemme og markedssjef Maria Eriksson fra SmartaSaker.
therese.karlsrud.haugen

Regner med å omsette smarte dingser for 30 millioner kroner i år.

ANNONSE

Akkurat tidsnok til julehandelen lanserer det svenske netthandelsselskapet SmartaSaker sin nettbutikk i Norge, som blir deres første ekspansjon til utlandet.
 
I følge selskapet har de opplevd stor etterspørsel fra norske kunder de siste årene, som har ønsket seg nettbutikkens smarte dingser til hjemmet. 
 
- Det skal bli kjempegøy endelig å kunne svare «ja» på spørsmålet om vi leverer til Norge. Det har kommet mange forespørsler fra Norge de siste årene, der mange har ønsket å handle hos oss. Nå kan vi sende pakker til stort sett hele Norge, og selvfølgelig kommer forsendelsene til å være klimakompensert, sier Ella Stemme, daglig leder for SmartaSaker, i en pressemelding. 


"SmartaSaker" begynner å selge og levere smarte saker i Norge.

- Et naturlig valg

Selskapet ble først startet opp i 2006, og for i år regner de med en omsetning på 30 millioner kroner. Målet for det norske markedet er at det på sikt skal kunne tilsvare 50 prosent av det svenske. 

 
- Norge føles som et naturlig valg for vår første utenlandslansering. Vi ser mange likheter mellom det svenske og det norske markedet, og vi tror at det – akkurat som i Sverige – er stor interesse for vårt unike og innovative sortiment, sier Ella.
 
- Har dere noen planer for Black Friday i år?
 
- Vi har valgt å ikke ha fokus på Black Friday, da vi generelt sett ikke jobber så mye med tilbud og rabatter. Vårt fokus er å tilby et unikt og innovativt sortiment, som våre kunder opplever som rimelig, skriver selskapet i en mail til Ehandel. 

Del artikkel: