Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elektroimportøren stakk av med Årets Handelspris - se stor bildeserie

Elektroimportøren stakk av med Årets Handelspris - se stor bildeserie
Elektroimportøren sikret seg Handelsprisen 2018. CEO Andreas Niss og kjededirektør Espen Getz Taraldsen tok imot prisen på vegne av den fremgangsrike butikkjeden.
Bilde: Kilian Munch / Pressefoto Virke
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Under Virkes årlige Handelskonferanse i Oslo ble Handelsprisen, Årets Retailleder og Årets Butikksjef kåret.

ANNONSE

Hvert år deler Hovedorganisasjonen Virke ut Årets Handelspris under sin Handelskonferanse, og i år ble vinneren Elektroimportøren! I tilegg ble de prestisjefylte prisene for Årets Retailer og Årets Butikksjef kåret, Jørgen Jørgensen fra Norrøna og Mona Ervig Kjendalen. 

Handelsprisen 2018

Elektrokjeden Elektroimprtøren AS vant i dag Handelsprisen, etter å ha utfordret og endret en bransje der salget tradisjonelt har tilhørt proffmarkedet. Dette i tøff konkurranse med konkurrentene Elkjøp, Blivakker.no, Floyd og Megaflis.

Dette var juryen:

Juryen for Handelsprisen og Årets Retailleder har bestått av Grete Lekven, Sverre Flåskjær, Erik Fagerlid, Anders Askevold, Ole Martin Evensmo og Frode Finsrud.

Prisen for Årets Butikksjef deles ut i samarbeid med Rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet. Juryen bestod av har bestått av Arvid Brandmo, Terje Gulbrandsen, Line Beate Jebsen, Thomas Gudbjerg, Tim Rosenkilde, Rune Stenberg, Nils Vanebo og Bror Stende.

- Virksomheten har trosset butikkdøden og etablert nye butikker i rask takt samtidig som netthandelen er en betydelig del av omsetningen. At de har klart å vokse og samtidig beholde lønnsomheten, er imponerende, sier direktør for Virke faghandel Bror William Stende i en pressemelding. 

- Elektroimportøren har drevet innovasjon gjennom partnerskap og brøytet vei til en ny virkelighet i en konservativ bransje. De har også klart å kombinere salg av produkter og tjenester som gjensidig styrker begge forretningsområdene, fortsetter Stende. Eier og daglig leder av Norrøna, Jørgen Jørgensen (t.v) ble kåret til Årets Retailleder på Handelskonferansen. Han mottok prisen sammen med markedsdirektør Martin Lien (midten) og viseadm. direktør Espen F. Engelstad. Bilde: Kilian Munch / Pressefoto Virke

Årets retailleder

Prisen som Årets Retailleder gikk til eier og daglig leder av Norrøna, Jørgen Jørgensen. 

Juryens begrunnelse er at Jørgensen står i en særstilling når det gjelder utvikling og drift i en bransje preget av vekst, men også stor konkurranse. 

- Jørgensen har skapt en sterk merkevare som får oppmerksomhet langt utover Norges grenser. Han har tatt grep og styrt distribusjonen på en måte som gir merverdi til merkevaren. Samtidig har Norrøna levert stabil vekst og lønnsomheten er blant bransjens beste, forteller Stende. 

Juryen har også vektlagt at Jørgensen er innovativ, nysgjerrig og nyskapende og forstår at forretningsmodellen stadig må utvikles og endres for å lykkes i en tid med store og raske endringer i varehandelen, skriver Virke i pressemeldingen.  

Del artikkel: