Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elkjøp inngår nytt samarbeid

Elkjøp inngår nytt samarbeid
Fra venstre: Ricky Sookermany (Elkjøp) og Øyvind Therkelsen (TechRadar/Orage).
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Skal nå kundene i vurderingsprosessen på nett.

ANNONSE

Elektronikkgiganten Elkjøp satser mer på netthandel, og blir en del av eCommerce-løsningen Hawk til nettportalen TechRadar, et av verdens største tech-nettsteder. 

Samarbeidet skal gi Elkjøp en mulighet til å nå kjøpeklare kunder midt i deres beslutningsprosess.

– Vi oppdaget i 2013 at brukerne våre ønsket seg en mer sømløs opplevelse. Derfor utviklet vi Hawk, en automatisk tjeneste som laster ned, lagrer og formidler millioner av produkter fra forhandlernes produktlister. Vi er henrykte over at Elkjøp nå ønsker en plass i vår løsning, og det vil bety mye for våre nordiske brukere som kjenner Elkjøps sortiment og kundeservice godt, sier forlagssjef i Orage, Øyvind Therkelsen, i en pressemelding. 

- Vi er veldig spente

Hawk er ment for å gi brukerne nyttig informasjon og rask tilgang til aktuelle forhandlere. Samtidig skal forhandlerne få økt innsikt i forbrukernes kjøpstrender. Ved utgangen av oktober skal Elkjøp være på plass med produkter og priser i dette systemet. 

– Vi er veldig spente. Hawk gir oss noen interessante muligheter, blant annet til å nå kunder midt i vurderingsprosessen. I tillegg er vi veldig nysgjerrige på hva vi kan plukke opp av nye trender i forbindelse med kjøpsprosesser på nett, sier Elkjøps nordiske Performance Marketing & Traffic Manager, Ricky Sookermany, i en pressemelding. 

Nylig lanserte Elkjøp også kundeklubb, som skal bidra til økt og bedre kundedata hvor målet er å rekruttere en halv million medlemmer innen nyttår. 

Del artikkel: