Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ellos kjøper Stayhard

Ole Martin N. Evensmo

Ellos Group melder at de kjøper majoriteten av nettbutikken Stayhard. Målet er å bli Nordens ledende e-handelsselskap.

ANNONSE

I 2013 omsatte nettbutikken Stayhard for 105 millioner svenske kroner på nett og i sine to fysiske butikker. Selskapet har et trettitalls ansatte.

Stayhards svenske gründer Joakim Naumburg som frem til nå har eid nettbutikken Stayhard alene, kommer etter salget å eie 30 prosent av selskapet og fortsette som daglig leder.

- Vi er glade for å få et nytt selskap til gruppen gjennom Stahard. Stayhard har bevist sin evne til å skape attraktive varemerker og har etablert seg som en klar ener på et voksende motemarked på nett for menn. Vi ser et stort potensial for Stayhard og ser frem imot å utvikle virksomheten sammen med Joakim og hans team, sier Anders Halvarsson som er styreleder i Ellos Group i en pressemelding.

For de som ikke kjenner til Ellos Group, så eier de fra før av nettbutikkene Ellos og Jotex. Virksomheten har cirka 800 ansatte og omsatte  i 2013 på 2,3 milliarder SEK. Ellos Groups eiere er Nordic Capital Fund VII og Paul Frankenius, med Happyland Holding som medinvestor samt Anders Halvarsson, tidligere administrerende direktør og grunnlegger av NetOnNet, som styreleder.

Del artikkel: