Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Enklere Liv-gründer selger Unikia.no - skal satse på utvikling og internasjonalt salg

Unikia satser friskt etter bruddet med Enklere Liv
Skjermbilde: Unikia.no
Bjørn Skomakerstuen

Sverre Steensen ble tvunget til å forlate Enklere Liv-kjeden han selv var med å bygge opp. Neste nettbutikk-stopp var Unikia.no som han nå selger for høystbydende over 500 000 kroner.

ANNONSE

Da Sverre Steensen solgte seg ut av Enklere Liv-kjeden i 2014 var det som et resultat av en opprydding etter å ha gått i tilnærmet null etter å ha solgt forskjellige slags hjelpemidler for 265 millioner kroner.

Han ble sågar dratt for retten av sin tidligere bedrift.

- Drømmen om å skape noe stort ble hans bane, sa styreleder Anders Onarheim til Budstikka.

Da han forlot Enklere Liv fikk han i tillegg til nesten 20 millioner kroner også med seg konsernets idé- og produksjonsdel.

Visjonær gründer

Og der Steensen slapp taket i en kjede, fortsatte han ufortrødent videre med produktutviklingsselskapet Unikia. Selskapet har utviklet mer enn 200 produkter som selges i Norden, men også globalt. 

I september 2016 sa Steensen til Finansavisen at de er en idélab med industridesignere som hjelper folk og bedrifter som har en idé, men som trenger hjelp til å utvikle og kommersialisere produktene sine.

Selger nettbutikken

Nå er det klart at nettbutikken, som utgjør en del av Unikia-totalen, er til salgs.

«Nettbutikken selges da selskapet skal satse på utvikling og internasjonalt salg», kommer det frem i salgsannonsen som ligger ute på Finn.no.

«Unikia.no hadde en omsetning 1.11.2016-31.12.2017 på ca. 2,5 MNOK. Produktene som selges er unike og spennende med gode marginer», står det i salgsannonsen.

Nettbutikken selges til høystbydende over 500 000 kroner.

Vi har vært i kontakt med Steensen og avventer en kommentar fra ham.

Del artikkel: