Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Enorm pågang skapte nettproblemer

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Til tross for mye negative oppmerksomhet i media, strømmer kundene til Norwegian.

ANNONSE

Problemene med Norwegians 787 Dreamliner-fly synes ikke å skremme kundene vekk fra Norwegian. Da Norwegian dette uken la ut et stort antall lavprisbilletter, var pågangen så stor at flyselskapets nettside fikk problemer. Salget gikk strålende og slo dem gamle salgsrekorden fra mai 2013 med 40 prosent.

- Vi lanserte nyttårskampanjen denne uken, og hadde noen problemer med nettsiden på grunn av den enormt store pågangen. Men tross de tekniske problemene satt vi ny rekord mandag og dagen etter. Aldri før har vi solgt så mange billetter på én dag, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til E24.no.

Selskapet hadde 1 604 937 passasjerer i desember og 20 millioner passasjerer i løpet av 2013, ifølge en pressemelding fra Norwegian. Sandaker-Nielsen tror kombinasjonen av lave priser og god kvalitet er forklaringen.

- At folk vil vi ha billige billetter er det ingen tvil om. At vi har stor pågang tross utfordringene på langrutene og enorm medieoppmerksomhet rundt dette, er vi veldig fornøyde med.

Del artikkel: