Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Eplehuset overtar hovedkonkurrenten

Ole Martin N. Evensmo

Eplehuset overtar konkurrenten Humac sine åtte butikker i Norge, mens Humac overtar Eplehusets syv butikker i Danmark. Samtidig stenges nettbutikkene Humac.no og Eplehuset.dk.

ANNONSE

Dermed øker Eplehuset fra 12 til 20 butikker i Norge. I tillegg til butikkene overtar Eplehuset Humacs bedriftsavdeling og serviceverksted. Avtalen gjelder fra 1. september.

- Dette er en naturlig strategisk utvikling som følge av det store presset i markedet for forbrukerelektronikk, sier adm. direktør og hovedeier i Eplehuset, Bjørn Tore Brevik i en pressemelding.

Som en del av avtalen avvikles også Eplehuset.dk og Humac.no. Det sier kommunikasjonssejf Hallvard Opheim i Eplehuset til Netthandel.no.

- Vi har nylig gjort en massiv oppgradering av Eplehuset.no, så den vil fortsette uforandret med unntak av at de nye avdelingene selvsagt vil innlemmes med info om lagerstatus og slikt i tillegg til generell informasjon, på lik linje med våre eksisterende butikker. Dette jobbes det med nå, og vi håper å få alt på plass der til åpning mandag 1. september. Humacs norske nettbutikk vil bli nedlagt og for en periode framover bli linket videre til egen landingsside med informasjon om overtagelsen på våre nettsider. Dette vil også bli gjort operativt 1. september etter planen.

Avtalen bekreftes av Humac.
- I avtalen mellom Humac og Eplehuset er det avtalt at Humac.no, inkludert blant annet domene, webshop og kundehistorikk overføres til Eplehuset Norge, og at Eplehuset.dk overføres på samme møte til Humac i Danmark, sier Bård Kvamme som er country manager for Humac til Netthandel.no.

(Foto: Eplehuset)

Del artikkel: