Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter konkursen - nye eiere legger ned Loco og satser på Vita

Etter konkursen - nye eiere legger ned Loco og satser på Vita
Loco-kjeden avvikles etter konkurs i Cosmetic Group.
Bilde: Bjørn Skomakerstuen
therese.karlsrud.haugen

Har bestemt seg for å avvikle Loco-kjeden.

ANNONSE

Mandag denne uken ble det kjent at Cosmetic Group, som har drevet kosmetikkjedene Vita og Loco, hadde begjært oppbud. Nå har investeringsselskapet Jotunfjell Partners inngått avtale med bostyrer og hovedkreditor om å overta driften.

Over 1000 ansatte i 230 butikker over hele landet kan dermed gå på jobb og holde butikkene åpne som vanlig fra onsdag morgen. 

Jotunfjell Partners har siden 2001 kjøpt over 35 selskaper, hvor de fleste er innen varehandel. Blant annet eier de Elite Foto, Gullfunn, Enklere Liv og Airport Retail Group. I sommer reddet de også en svensk kjede.  

Skal gjenvinne posisjonen

Jotunfjell Partners har som mål å videreføre så mange butikker og arbeidsplasser i VITA-kjedene som mulig, men det er allerede klart at en del butikker vil måtte stenge etter hvert. Konkursutsalget av varer vil starte umiddelbart i de butikkene som skal avvikles.

– VITA var gjennom mange år en stor suksess i det norske markedet for kosmetikk og velværeprodukter og har fremdeles mange av de flinkeste og faglig beste folkene i bransjen. Vårt mål er å gjenvinne denne ledende posisjonen sammen med dem ved å gå tilbake til røttene, finne fram til det beste av det som var, og gjøre kvalitetsprodukter lett tilgjengelig for kundene til svært konkurransedyktige priser, sier Kristoffer Olsen som er styreleder i Jotunfjell Partners, i en pressemelding. 

Stenger alle Loco-butikker

Samtidig vil de beste tidligere VITA EXCLUSIVE-butikkene skilles ut i et eget selskap og drives videre under nytt navn.

Loco-kjeden som ble etablert i 2017 vil på sin side bli avviklet, og de 24 butikkene stenger så snart varene er solgt og lageret tømt. Konkursutsalg av varer starter umiddelbart i alle Loco butikker.

LES OGSÅ: Varelageret til konkursrammede Superdry er solgt

Del artikkel: