Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Europris velger Arvato for betaling på nett og i butikk

Europris velger Arvato for betaling på nett og i butikk
Pål Wibe fra Europris (t.v) og Karl Otto Aam fra Arvato Financial Solutions.

Europris velger Arvato Financial Solutions som leverandør av faktura- og delbetalingsløsninger i fysiske butikker og i nettbutikk med Klikk & Hent-løsning.

Samarbeidet betyr at kunder hos Europris enkelt kan handle nå og betale senere, enten de handler på nett og eller ute i et av kjedens 241 varehus. Kundene kan søke om å betale med faktura på nett eller via SMS, og får umiddelbar tilbakemelding på søknaden. Arvato ivaretar hele prosessen fra kredittsjekk, til fakturering, og betalingsoppfølging.

- Vi har jobbet en stund med Europris med dette nye konseptet og vi er naturlig nok veldig fornøyd med at vi nå i felleskap kan lansere en ny smidig og effektiv betalingsløsning for Europris sine kunder. Nå kan en Europris-kunde gjøre nye kupp i nettbutikk eller i fysisk butikk, og kunne betale i etterkant etter at varen er hentet ut og tatt i bruk. Arvato er en totalleverandør av fleksible og digitale tjenester, og vi ser fram til å kunne levere raskt skalerbare løsninger som vil bidra til å skape merverdi og vekst for Europris. Avtalen med Europris er strategisk viktig i vår videre satsning innenfor retail, sier Karl Otto Aam, Administrerende direktør i Arvato Financial Solutions.

- Vi er svært tilfredse med endelig å kunne tilby våre kunder nye betalingsløsninger som gir mulighet for utsatt betaling. Vi forventer at dette vil være et positivt tiltak for økt salg, og spesielt tror vi at dette vil være et godt betalingsalternativ for de litt dyrere varene i vårt vareutvalg. Når det er sagt - Vi vil alltid være en lavpriskjede og det er derfor viktig å tilby alle våre kunder smarte, digitale og effektive betalingsløsninger og prosesser. Løsninger som dette får vi på plass igjennom et spennende og utviklende samarbeid med Arvato, sier Pål Wibe, CEO i Europris.

Om Arvato:

Arvato Financial Solutions er en global leverandør av finansielle tjenester, og del av det tyske Bertelsmanns- konsernet. Selskapet leverer profesjonelle outsourcingtjenester (Finance BPO) som fokuserer på kontantstrømmen i alle faser av kundens livssyklus – fra risikostyring til fakturering, salg av fordringer og inkasso. Selskapet har rundt 7000 medarbeidere i 22 land. Arvato håndterer rundt 10 000 kunder, noe som gjør de til Europas tredje største leverandør av integrerte finansielle tjenester.

Om Europris:

Europris er en butikkjede i sterk vekst med over 240 lavprisvarehus over hele landet. Forretningene selger alt fra dagligvarer til jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, garn, leker og mye annet. Over 28 millioner kunder handlet i 2016 hos Europris til ekstremt lave priser og fikk mer til overs. Kjeden omsatte i 2016 for 5,5 milliarder kroner, har over 2500 medarbeidere og gikk på børs i juni 2015. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad.

Del artikkel: