Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

EVENT: Alt du trenger å vite før Emeet Oslo

EVENT: Alt du trenger å vite før Emeet Oslo
Emeet kommer til Oslo 24.oktober, og tar sted på Clarion Hotel.
rclassenlayouts
Netthandel

Sesjoner, intervju på scenen samt middag på Michelin-restaurant.

ANNONSE

Den 24.oktober er det første gang Emeet kommer til Norge og vi ser frem til å møte alle nordmenn som er lidenskapelig opptatt av netthandel. Emeet er den selvsagte møteplassen i Norden for å utvikle sin kunnskap og dele erfaringer med bransjekollegaer.

Dagen begynner halv ni på Clarion Hotel Oslo med registrering og frokost. Etter litt morgenmingling møter all opp for introduksjon og gjennomgang av dagen. Deretter begynner de deltagerstyrte sesjonene. Gridden er hjertet av Emeet og det er der alle samles for å sette opp sine egne sesjoner, men også for å planlegge hvilke sesjoner man vil gå på selv. Les mer om sesjonene her.

I løpet av dagen er det fokus på sesjonene, men selvsagt tilbys det både lunsj og fika samt tid for å nettverke med andre som elsker netthandel, akkurat som du. Rundt kvart over tre er det dags for og samles igjen i den største salen der Ehandels sjefsredaktør, Johanna Allhorn, skal intervjue netthandelssjefen i GANT, Mario Hiis. Intervjuet kommer blant annet til å handle om hvordan GANT jobber for at butikkene og netthandelen skal fungere sammen samt hva man som merkevare må gjøre for å drive egen netthandel uten å konkurrere med sine forhandlere. Vi runder deretter av dagseventet. 

For dere som er påmeldt til middagen ses vi igjen klokken syv på Vaaghals, som ligger i Dronning Eufemias gate 8 ved Barcode, kun et steinkast fra Clarion Hotel Oslo. Vaaghals er møteplassen mellom unike norske råvarer og kontinentale retter, og var også med i Michelinguiden 2019. 

Vi ser frem til å møte deg, og dersom du ikke har meldt deg på ennå kan du gjøre det her. Påmelding til middag gjøres i forbindelse med påmelding til dagseventet. 

Del artikkel: