Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

EVENT: Tettere samarbeid og bærekraftige løsninger

EVENT: Tettere samarbeid og bærekraftige løsninger
Steffan Berg, som ny Head of Sales Payments i Collector Bank Norge.
therese.karlsrud.haugen

Det spår Collector Bank for fremtidens netthandel.

ANNONSE

I samarbeid med Ehandel Event gjennomfører vi i enkelte tilfeller intervjuer med våre samarbeidspartnere. 

Tidligere i høst ansatte Collector Bank Norge Steffan Berg, som ny Head of Sales Payments. Han kom direkte fra stillingen som Commercial Manager i Klarna, der han har hatt ansvar for nye store kunder. Før dette har han hatt ulike roller innenfor betalinger i SEB og i Swedbank, og har dermed lang og bred erfaring fra det nordiske betalingsmarkedet. 

Når det gjelder fremtidens betalinger forventer han at bærekraft blir en viktig faktor i bransjen, men han spår også mye nytt innen shipping. 

- Det er mye spennende som skjer på flere områder nå, så dette kunne vi snakket om i noen timer, men jeg tror klimavennlighet blir en viktig faktor fremover, og vil udiskutabelt pushe oss alle til å utvikle nye løsninger. Ikke minst innen shipping vil det komme mye nytt, hvor både tracking, levering og returer vil være enkelt, oversiktlig og i mange tilfeller samme dag, sier Berg til Ehandel. 

Skal være beste alternativ 

Collector Bank, som er en nisjebank, satser stort på betalingsløsninger til netthandel og butikk. Med løsningen Collector Checkout håper de å bli det beste alternativet for netthandlere. 

- I Collector fokuserer vi på tett samarbeid med partnere. Dette er essensielt for å sikre at man utvikler de mest kundevennlige løsningene. Nye spennende samarbeidspartnere er på gang og vi har stadig utvikling av våre løsninger med en målsetting om at Collector Checkout skal være det beste alternativet for netthandlere på både B2C og B2B.  

Spår mer sikkerhet og samarbeid

- Har dere noen spådommer for 2020?

- Klima, PSD2, GDPR og Gjeldsregister har og vil fortsette å drive bransjen i en riktig retning med tanke på miljø, kundevennlighet, sikkerhet, personvern og ansvarlig kredittgiving i markedet. I tillegg vil flere aktører innen netthandel finne sammen i strategiske samarbeid og gjøre hele kundereisen på netthandel desto bedre. 

Dersom betalingsløsninger er noe du vil snakke mer om, er Collector Bank en av samarbeidspartnerne som vil være tilstede under Emeet i Oslo førstkommende torsdag.

- Hvorfor sponser dere Emeet?

- Fordi vi brenner for netthandel og ønsker å være helt i spydspissen i nytenkning og utvikling!

Del artikkel: