Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Eventet for kvinnelige netthandlere kommer snart til Norge

Eventet for kvinnelige netthandlere kommer snart til Norge
Under Gmeet i Göteborg tidligere år.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Etter storsuksess i Sverige kommer nå det kvinnelige bransjeeventet Gmeet til Oslo.

ANNONSE

En ny undersøkelse fra DNB viser at det fortsatt er store forskjeller mellom menn og kvinner i norsk næringsliv, hvor blant annet 96 prosent som starter tech-selskaper er menn. I tillegg er det generelt langt flere mannlige gründere enn kvinner, samtidig som kvinnelige gründerteam får mindre kapital fra investorer. 

Dette er en utfordring for netthandelen, men mange kvinner har også store muligheter hvis de tør å satse og dersom forholdene legges bedre til rette.

LES OGSÅ: Suksessen gjentas - tar NXT Nordic til nabolandet

Februar 2020

En arena som er til for å snakke om slike utfordringer og også muligheter i bransjen er netthandelseventet Gmeet, som kommer til Oslo for første gang 4. februar i 2020. 

Eventet bygger på samme konsept som den deltagerstyre konferansen Emeet, som også ble arrangert for første gang på norsk jord den 23.oktober. På Clarion Hotel Oslo møttes netthandlere og leverandører, for å snakke om utfordringer og muligheter i bransjen.   

Samlet 150 kvinner

Forskjellen med Gmeet er at det er forbeholdt kvinner, hvor det kun er kvinner som får møte andre kvinner i netthandelen for å diskutere, inspirere og løfte hverandres kompetanse.

Gmeet har allerede fått fotfeste i Sverige, og tidligere i år samlet 150 Gmeet-deltagere seg under samme tak i Göteborg. Nå skal altså konseptet også testes på nord(mennene).

Mer informasjon om eventet kommer fortløpende, så følg med på våre sider og sosiale kanaler. Ønsker du påminnelse når billettene slippes? Registrer deg med e-post her, og vi sender deg en varsel.

Del artikkel: