Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Expert slo Elkjøp på målstreken i intens Vipps-kamp

Expert slo Elkjøp på målstreken i intens Vipps-kamp
Netthandel

Etter hekstisk aktivitet det siste halve døgnet klinket Expert til med åpning for Vipps bare minutter før Elkjøp skulle gjøre det fredag klokken 09.30.

ANNONSE

Torsdag kveld denne uken annonserte Expert at de ville åpne for bruk av Vipps i nettbutikken sin fra klokken 12.00 i dag.

Knivingen om å ta det prestisjefylte første Vipps-steget har preget de to store elektro-kjempene i lang tid. Lillebror Expert - og storebror Elkjøp - har begge ønsket å slå den andre i denne kappestriden.

Elkjøp på tråden

Fredag morgen klokken 09.13 ringte Filip Elverhøy, digitalsjef i Elkjøp Nordic, til Netthandel.no for å si at de ikke kunne sitte stille og se på at lillebror fikk æren av å være først ute med Vipps.

- Vi åpner opp klokken 09.30, sa Elverhøy.

Men akk, hvor lenge var Adam egentlig i Paradis? Expert tok ballen på halvspretten og kontret umiddelbart.

Expert på tråden

Rett etter at Elverhøy hadde avsluttet samtalen ringte Expert for å si at de allerede hadde lansert da de skjønte hvor nær Elkjøp var å stikke av med seieren i Vipps-bataljen.

- Vi ante at dette kunne komme til å skje da vi gikk ut med meldingen om lansering i går kveld, sier Kåre André Jevanord, digital salg- og markedssjef i Expert til Netthandel.no.

(Fotomontasje: Elkjøp og Bjørn Skomakerstuen)

Del artikkel: