Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Felleskjøpet fortsetter flørten med forbrukerne - åpner hagesenter

Felleskjøpet fortsetter flørten med forbrukerne - åpner hagesenter
Frode Dahl og Eivind Torkildsen fra Felleskjøpet.
Foto: Felleskjøpet
Netthandel

Felleskjøpet Agri storsatser på forbrukermarkedet og åpner hagesenter i forbindelse med en stor relansering.

ANNONSE

Felleskjøpet Agri omtaler 16.mars som en "milepæl" og "en stor dag". Anledningen er at de reåpner fem avdelinger.

Rosinen i pølsa er storsatsingen Felleskjøpet Stormarked og Landbrukssenter på Kløfta utenfor Oslo med egne avdelinger for butikk, hage, maskin og verksted. Satsingen på hagesenter er nytt i Felleskjøpet Agri.

De andre reåpningene er i Hønefoss, Ålesund, Åndalsnes og på Elnesvågen.

Nytt butikkonsept

Avdelingen på Kløfta økes fra 3100 til 4700 kvadratmeter. Dette inkluderer butikken som oppgraderes og utvides med 400 kvadratmeter til totalt 1500 kvadratmeter. I tillegg åpner Felleskjøpet som nevnt sitt første hagesenter i tilknytning til butikken. Her blir det 500 kvadratmeter med planter, blomster, jord og annet utstyr til hageeiere.

Felleskjøpet som først og fremst er kjent for sin satsing på bønder og bedriftsmarkedet, fokuserer stadig mer på forbrukermarkedet.

– Alle butikkene som reåpner denne dagen har et nytt butikkonsept med ny planløsning og oversiktlig vareplassering. Vi moderniserer og legger til rette for nye kundebehov. Felleskjøpet har unik erfaring og kompetanse innenfor alt fra såfrø, utstyr og fôr til kjæledyr og gjerdestolper, til små og store maskiner og utstyr til gårdsdrift og stell av hage og skog. Dette ønsker vi å dele med alle våre kunder. Det skal føles trygt, riktig og effektivt å handle hos oss, sier Eivind Torkildsen, direktør detaljhandel i Felleskjøpet Agri i en pressemelding.

– Butikken på Kløfta blir vår hittil største i Norge med et fremtidsrettet tilbud til alle våre kunder. Her følger vi også den digitale utviklingen gjennom å tilby en mer effektiv og moderne salgsflate. Inkludert her er blant annet «hent i butikk» for netthandel, sier Torkildsen.

Forbrukerfokuset stopper dog ikke satsingen på bedriftsmarkedet. I flaggshipet på Kløfta blir det alt fra kjæledyrfôr, verktøy, utstyr, planter og blomster til hus og hage, til små og store maskiner, tonnvarer og innendørsmekaniske løsninger for bønder.

 

Del artikkel: