Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fikk kritikk på Tinder - endte opp som modell for Asos

Fikk kritikk på Tinder - endte opp som modell for Asos
Thea Lauryn Chippendale i kjole fra Asos.
Izabella Borowska
izabella@ehandel.se

"Sveip høyre for å se hvem som ler sist"

ANNONSE

Den 20 år gamle studenten, Thea Lauryn Chippendale fra Lincoln i Nebraska, hadde et bilde av seg selv kledd i kjole fra Asos på dating-appen Tinder.

Etter å ha matchet med en person fikk hun plutselig en kommentar om at hun så ut til å drive "veldedighet", at kjolen "ikke gjør henne en tjeneste" og at hun burde "gå å handle et mer passende sted". 

Thea lastet opp samtalen på Twitter for å vise "hvordan kvinner blir behandlet av menn på dating-sider". Hennes innlegg ble spredd veldig raskt, som i skrivende stund har fått hele 107 000 likes, nærmere 9000 retweets samt mange støttende meldinger, skriver BBC News

Ble oppdaget av netthandel


Kort tid etter innleggets publisering ble Thea kontaktet av Asos. Netthandelen foreslo at Thea kunne bli modell for kjolen på siden deres. 

Thea takket ja til tilbudet og noen dager senere skrev Asos et innlegg på Twitter, med bilde av Thea som modell og skrev: "Sveip høyre for å se hvem som ler sist". 

Andre personer på Twitter har senere kommentert at Thea absolutt burde være modell for Asos, og at de takket være hennes bilde vil kjøpe kjolen. 

Thea Lauryn Chippendale var senere med i BBCs radiokanal 1 Newsbeat, der hun kommenterte hendelsen:

- Jeg kløp meg noen ganger i armen for å forsikre meg om at alt var ekte. Jeg er fortsatt så sjokkert og overrasket over at de bruker et bilde av meg på sin nettside. Jeg kan ikke tro at noe så negativt har blitt forvandlet til noe så positivt.

Del artikkel: