Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

– Flaggskipbutikken er en levendegjøring av merkevaren

– Flaggskipbutikken er en levendegjøring av merkevaren
(
Foto: Bergans
Netthandel

Bergans har åpnet en flaggskipbutikk ved Rådhuset i Oslo på 570 m2 med fokus på turglede, inspirasjon og verdens største Bergans-utvalg.

ANNONSE

Spennende konsepter som utleie av utstyr og salg av brukte produkter vil også komme i butikken.

I tillegg til verdens største utvalg av Bergans-produkter på ett gulv, vil det også etableres spennende tjenester som utleie av utstyr, salg av brukte produkter, returordning og systue for reparasjon og produkttilpassing.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Flaggskipbutikken er en levendegjøring av merkevaren vår. Et episenter for alt Bergans er, har vært og skal bli. Kundene skal føle at de kommer på besøk hjem til Bergans og møte 570 m2 fylt med turglede, inspirasjon og bærekraft, fra gulv til tak, forteller Global Retail Director i Bergans, Ellen Sørum.

Sørum sier de er spente på responsen og bruken av tjenestene.

– Produktutleie og bruktsalg er noe vi aldri har gjort før, så dette blir spennende! Vi vil begynne med et moderat utvalg av brukt- og utleieprodukter, også håper vi at vi kan utvide sortimentene etter hvert.

– Målet vårt er at enda flere skal komme seg ut og nyte naturen. Å leie utstyr kan være en super løsning om man ikke er på tur så ofte, eller om man ønsker å prøve et produkt før man kjøper det. At flere bruker produktet er også med å øke produktets nytteverdi gjennom hele levetiden. Bra for miljøet, bra for kunden og bra for oss, avslutter Sørum.

Del artikkel: