Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Flytter hussalget over på nett

Ole Martin N. Evensmo

På Nordmøre tilbyr nå den lokale boligselgeren kundene å bestille hus på nett, men selve signeringen av kontrakten gjøres fortsatt på tradisjonelt vis.

ANNONSE

På Stensvikhøgda i Averøy har den lokale boligselgeren Nordbohus Averøy etablert en ny salgskanal. Kundene klikker seg inn på www.stensvikhogda.nordbohus.no der kunden gjennomfører reserverer bolig og velger sine tilvalg. Etter dette har kunden 48 timer på seg til å signere kontrakt.

-Vi erfarer at mange av kundene ønsker en kjøpsprosess i stedet for en salgsprosess. Det er derfor ønskelig med mest mulig tilgjengelig informasjon, før man tar kontakt med tilbyder, og gjennomfører kjøpet. I tillegg er det ønskelig å kjøpe når man selv har tid, og ikke når kontoret har åpningstid. Det kan vi nå tilby for boligene på Stensvikhøgda i Averøy. Allerede på lanseringsdagen er foreløpig to boliger solgt på nett, sier markedssjef i Nordbohus, Stian Moursund på Nordbohuskjedens nettsider.

Nordbohus Averøy har vært en del av Nordbohuskjeden siden 2008. Kjeden er godt fornøyd med arbeidet bedriften på Nordmøre har gjort og håper resten av kjeden etter hvert får glede av løsningen som de hevder er unik i Norge.

–Det er viktig for kjeden at vi har bedrifter som viser vei og bidrar til innovasjoner. Nordbohus Averøy er en slik bedrift, og det kommer hele kjeden til gode. Den nye webshopen skal benyttes av andre Nordbohusforhandlere, på andre boligfelter etter hvert. Men Nordbohus Averøy vil alltid stå som den første. Det var de som fant opp kruttet, og så fikk vi være med og produsere ideen, avslutter Stian Moursund.

(Foto: Nordbohus)

Del artikkel: