Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Først tok de frokostbordet - nå ønsker de å ta over lunsjen

Først tok de frokostbordet - nå ønsker de å ta over lunsjen
Bilde: Stian Broch/pressebilde
Bjørn Skomakerstuen

To norske nettmataktører jobber hånd i hånd.

ANNONSE

Lunsj for mange nordmenn innbærer ofte medbrakte matpakker med svett brunost som hastespises når tid; gjerne over tastaturet eller mens man leser en rapport.

Trivsel i lunsjen er noe Godtlevert.no og Morgenlevering.no ønsker å gjøre noe med gjennom pilotprosjektet Lunsjlevert.

I høst har derfor syv tilfeldige utplukkede bedrifter fått levert lunsjkasser og fersk bakst fra Morgenlevering.no hver eneste arbeidsdag.

Lanseres denne måneden

Gode lunsjopplevelser gir både økt trivsel blant de ansatte, mer motivasjon og bedre humør, skriver selskapene i en pressemelding.

Trivsel er også en av de viktigste faktorene for at ansatte forblir i jobbene sine, viser Ennovas arbeidsundersøkelse «Global Employee and Leadership Index» med respondenter fra 5 600 norske arbeidstakere og 36 000 internasjonale arbeidstakere. Den daglige lunsjen bidrar som et felles pusterom i hverdagen og en forsterkning av felleskapet.

Kokker står bak lunsjrettene

I pilotprosjektet er lunsjrettene komponert og satt sammen av kokkene i Godtlevert.no. Ferske brød og bakervarer kommer rett ut fra bakerovnen via Morgenlevering.no. Maten er enkel å tilberede, og menyene varierer fra dag til dag, slik at det ikke blir ensformig.

- Vi håper å bidra til en ekstra hyggelig lunsjopplevelse for de ansatte, sier Anette Alnes i Morgenlevering.no.

Utfyller hverandre 

- Ved å samarbeide med Godtlevert.no mener vi at vi kan tilby et godt lunsjprodukt for de som ikke har tilgang til kantine. En god lunsj fortjener alle, sier Alnes.

- Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet så langt, og vi spiller hverandre gode på en måte som gagner kunden, sier Kjetil Graver som er daglig leder i Godtlevert.no.

Del artikkel: