Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fortsatt håp for Top-Toy Norge

Fortsatt håp for Top-Toy Norge
Top-Toy Norge er fortsatt i drift, men jakten på nye eiere begynner å haste.
Foto: Istock
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Jakten på nye eiere begynner dog å haste.

ANNONSE

Etter at Top-Toy slo seg konkurs i Sverige, Danmark og Finland i romjulen har det også vært usikkerhet rundt den norske virksomheten av Toys R´Us og BR Leker. Sjefen for Top-Toy Norge Atle Bakken, som har brukt mye av julen og nyåret på å vurdere selskapets fremtid her i landet, kan meddele at det fortsatt finnes håp.

Ettersom Top-Toy Norge er et selvstendig selskap skal det fortsatt være muligheter for virksomheten, og driften skal foreløpig gå som normalt, opplyser E24.

Nye eiere begynner å haste

Det skal være flere interesserte kjøpere i selskapet, men hvem investorer det gjelder blir ikke nevnt. 

- Jeg er ikke overrasket over at det er mange interesserte, for det er plass til en godt forankret leketøyskjede i Norge, og de volumene vi har hatt er mer enn gode nok til å drive butikk, sier daglig leder i Top-Toy Norge, Atle Bakke til E24.

Det begynner imidlertid å haste med å få på plass nye eiere, og Top-Toy Norge må nå smøre seg med tålmodighet til de potensielle kjøperne har vurdert selskapet. 

- Noen er seriøse og andre har ikke peiling og vet ikke hva det vil si å drive et selskap som Top-Toy. Nå holder de potensielle kjøperne på med å vurdere selskapet, så blir vi vel spurt til råd av bostyrer i Danmark når tiden er inne for det, sier Bakken. 

Del artikkel: