Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fortsetter med fri frakt

Ole Martin N. Evensmo

Nettbutikkene Komplett.no og Mpx.no reklamerte i sommer med fri frakt ut august. Nå forlenges kampanjen.

ANNONSE

Komplett.no og Mpx.no som begge eies av Komplett Group synes å være fornøyde med effekten av fri frakt på det norske markedet. Selskapet fortsetter nå å tilby sine kunder fri frakt, forutsatt at kunden velger utlevering via et av deres egne hentepunkter, brevpost eller ved henting i butikk med MyPack. Ved henting på postkontor eller hjemlevering må kunden derimot normalt betale frakt.

I Sverige og Danmark har man allerede hatt fri frakt i lengre tid på Komplett.se og Komplett.dk, noe som har gitt sterk omsetningsvekst i en ellers tøff elektronikkbransje. For å øke salget ytterligere innførte man nylig også fri retur til danske og svenske netthandlere.

Hvorvidt fri frakt blir et permanent tilbud på det norske markedet og om fri retur også er aktuelt i Norge, er fortsatt uklart.

- Vi kjører fri frakt i Norge inntil videre, og har ikke besluttet om vi kommer til å fortsette dette tilbudet, eventuelt i hvilken form, sier kommunikasjonsdirektør Ingebjørg Tollnes i en kommentar til Netthandel.no.

 

Del artikkel: