Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Friidrettsstjerne satser på sunn snacks levert på døren

Friidrettsstjerne satser på sunn snacks levert på døren
Netthandel

Norges raskeste dame blir med-gründer i et norsk selskap som tilbyr å komme hjem til deg med posen full av sunn snacks.

ANNONSE

Ezinne Okparaebo, med hele tre olympiske leker i sekken, satser nå mot et nytt mål: Å gi folket et sunnere alternativ til snacks.

Det gjør hun gjennom CarePacks. Selskapet tilbyr sunnere snacks levert rett hjem på døren - hver måned.

Det å være gründer deler mange likheter med det å drive toppidrett. Du må være på hele tiden, legge ned mye grunnarbeid, det er konstant prøving og feiling, og man må hele tiden utfordre seg selv og prestere maks

Identifiserer seg med konseptet

Okparaebo sier i en pressemelding at å kombinere toppidrettskarriere, studier og engasjementet i  non-profit organisasjonen Ezinne Athletics har gjort det vanskelig å prioritere gründervirksomhet.

Det endret seg når hun fikk muligheten til bli en del av CarePacks-konseptet.

Ezinne Athletics har som formål å få flere unge med minoritetsbakgrunn, da spesielt jenter, inn i friidretten.

- Som toppidrettsutøver er sunt kosthold noe jeg identifiserer meg sterkt med. Marginene er små i min idrett, og jeg må ha fullt fokus for å prestere. Sunt kosthold hjelper meg med det, og dette er noe jeg vil fronte. Gjennom CarePacks har jeg muligheten til å hjelpe andre med å velge et sunnere alternativ til snacks, sier Okparaebo.

Nå jobber hun tett sammen med gründerne Tonje Elise Nordgård og May-Rita Kappfjell.

Gründing minner om toppidrett

Det hele startet som en idé hvor de alle savnet et sunnere snacks-alternativ i en jungel av produkter og leverandører som hevder å være sunnere enn sine konkurrenter.

- Det var da ideen om CarePacks dukket opp. Man ser at en av de største veksttrendene innenfor kosthold er sunnere alternativer, samtidig som at forbrukerne er blitt mer og mer vant med å bestille på nett for hjemlevering av varene. Vi tenkte da at CarePacks ikke burde være noe unntak, sier Okparaebo, som sier at de har internasjonale ambisjoner med konseptet.

- Med tanke på mine reisedøgn og litt spesielle arbeidssituasjon, var dette et konsept som gjorde at jeg bestemte meg for å ta steget ut og bli gründer i ordets rette forstand.Det å være gründer deler mange likheter med det å drive toppidrett. Du må være på hele tiden, legge ned mye grunnarbeid, det er konstant prøving og feiling, og man må hele tiden utfordre seg selv og prestere maks, sier tidenes raskeste norske kvinne.

(Foto: Corinne Alice N. Skau)

Del artikkel: