Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Garderobe-Mannen gjør storsatsning med nytt konsept

Garderobe-Mannen gjør storsatsning med nytt konsept
Mr Organizer har trolig Nordens største utvalg av kleshengere, med salg av 100 forskjellige.
Foto: Pressebilde: Mr Organizer
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Konsernet bak Garderobe-Mannen satser nå på nettbutikk med sortiment av de produkter det er naturlig å ha bak skyvedørene.

ANNONSE

Befolkningen strømmer i stadig større grad til byene, hvilket innebærer små boliger, som igjen medfører mindre lagringsplass. Hvor skal man da gjemme bort rotet?

En nettbutikk som har bitt seg merke i dette problemet er Mister Organizer, startet opp av gründeren Erik Bøckman, som også eier Norges ledende produsent av måltilpassede skyvedørsgarderober, Garderobe-Mannen.

Det du trenger på innsiden av garderoben

Garderobe-mannen tegner opp, setter opp innredninger og monterer skyvedører, mens Mister Organizer handler mer om det du trenger inni garderoben samt andre rom i hjemmet som for eksempel kleshengere, dressposer, skuffedelere og bokser.Daglig leder i Mr Organizer, Line Skaane har klokketro på det nye konseptet. Foto: Heidi Børsting

Selv om mange synergier skal utnyttes fra Garderobe-Mannen skal Mister Organizer operere som et eget firma, og med dette ledes av Line Skaane som har bred erfaring innen netthandel. Hun har blant annet vært med å starte nettbutikkene Stormberg, Linio.no og Finnshopping.

Planen med satsningen er at de to virksomhetene skal kunne utfylle hverandre i form av at kundene velger Mister Organizer-produkter til sine garderober kjøpt hos Garderobe-Mannen. 

- Ingen tvil om at vi nå i starten er veldig avhengig av Garderobe-Mannen, men Mister Organizer skal selvsagt stå på egne bein, og det skal også bli et naturlig valg for alle Garderobe-Mannen kunder å velge Mister Organizer - produkter til sine garderober, sier daglig leder Line Skaane i en mail til eHandel.com. 

Showroom og popup

Nettbutikken Misterorganizer.no ble offisielt åpnet i sommer, i tillegg til at alle Garderobe-Mannens 22 butikker har et utvalg av deres produkter. 

- De største vil selge varer, mens de minste opptrer som showroom. For tiden har vi også en popup-shop i Torvbyen i Fredrikstad. Varene og konseptet har blitt utrolig godt mottatt, så det er veldig moro, sier Skaane.

For å gjøre konseptet kjent deler nå Garderobe-mannen ut gavekort på den nye nettbutikken til alle som handler garderobe hos dem. 

- Når man i dag handler garderobe hos Garderobe-Mannen får man med et gavekort på Mister Organizer. På den måten får vi gjort Mister Organizer kjent blant en veldig aktuell kundegruppe, og vi kommer raskere i gang enn normalt. I 2019 skal Garderobe-Mannen gi ut gavekort for titalls millioner, så vi regner med god trafikk på Mister Organizer sine nettsider og produkter. 

Selger 100 ulike kleshengere

Den ferske nettbutikken mener at de har funnet et konsept som ingen andre har rendyrket i Norge ennå. Til tross for at de nevner et begrenset utvalg, skal de ha over 100 forskjellige kleshengere å by på - noe de er de største i Norge, og kanskje også i Norden på.

- I forhold til konseptet, så mener vi at det ikke finnes noe rendyrket konsept på organisering og oppbevaring i Norge. Selvsagt har man Clas Ohlson, Europris, Ikea etc. som har både kleshengere, plastbokser og annen oppbevaring. Men det er ingen som rendyrker konseptet. Det ønsker vi å gjøre. Foreløpig har vi et begrenset utvalg, men er likevel størst i Norge på utvalg av kleshengere. 

- Har klokketro på konseptet

I tillegg til hengere fokuserer nettbutikken mye på praktiske bokser, som samtidig skal være fint interiør. Med stadig flere og mindre boliger har nettbutikken sett behovet for oppbevaring som kan stå fremme. 

- Flere av våre kunder har kommentert nettopp det at de kan ha boksene våre fremme i stua og at det ser bra ut. Så interiørbiten vil være viktig for oss. 

Skaane avfeier ikke at det kan bli utfordrende, men har fortsatt klokketro på konseptet da de har en såpass god støttespiller i Garderobe-Mannen, i form av godt etablerte kundegrupper og publikum på sosiale medier. 

- Å starte opp nettbutikk i dag er utfordrende, men vi har stor tro på at dette skal gå. 

Del artikkel: