Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Get Inspired har fått nye eiere

Get Inspired har fått nye eiere
NYE EIERE: Get Inspired-duoen Silje og Sindre Landevåg flankeres av Bjørn Wiggen, som blir ny styreleder, og Kristin Eriksen Brede, investeringsdirektør i Salvesen & Thams.
Bilde: Get Inspired
Bjørn Skomakerstuen

- Salvesen & Thams har gått inn på eiersiden i Get Inspired. Dette var ikke i mine villeste fantasier da jeg for åtte år siden startet selskapet fra kjøkkenbenken, sier Get Inspired-gründer Silje Landevåg.

ANNONSE

Sent torsdag kveld kom nyheten om at den trønderske investorgruppen Salvesen & Thams har sikret seg eierskap til 20 prosent av den trønderske nettsuksessen Get Inspired.

- Vi er svært fornøyde med å bli medeiere i Get Inspired. Søskenparet Silje og Sindre startet med ingenting, men har klart å bygge en virksomhet med imponerende omsetning. Dette er rett og slett en fantastisk historie, som har et enda større potensial, sier Bjørn Wiggen, styreleder i Salvesen & Thams, i en pressemelding.

Han blir også  ny styreleder i Get Inspired.

Flere investorer har vist interesse

Nyheten om medeierne kommer midt i et spennende år for Get Inspired.

Selskapet har blant annet flyttet inn i nye lokaler og lansert sitt eget robotlager.

- Som eiere føler vi et stort ansvar, både for drift og ansatte. Vi er blitt en såpass stor virksomhet, og kun et lite feilskjær kan få store konsekvenser. Derfor har vi lenge ønsket en profesjonell partner. Flere investorer har vist interesse for Get Inspired, men for oss var Salvesen & Thams de riktige å ta med på laget, sier gründer og markedssjef, Silje Landevåg, til eHandel.com.

- Hvor mye måtte de ut med for 20 prosent av nettbabyen din?

- Jeg vil ikke si noe beløp, svarer hun.


Sindre og Silje Landevåg lot til å være fornøyd med signeringen som slapp nye eiere inn i nettsuksessen Get Inspired.

Sindre og Silje Landevåg lot til å være fornøyd med signeringen som slapp nye eiere inn i nettsuksessen Get Inspired. Foto: Get Inspired

Skal bidra med kapital og nye ideer

Som medeiere vil Salvesen & Thams bidra til likviditet, trygge arbeidsplasser og videre vekst. I tillegg til å gå inn med kapital, skal investoren ta markedsføringen og merkevarebyggingen til neste nivå.

- Bjørn Wiggen har en av Norges mest imponerende CV-er, og jeg er stolt av at han skal bidra i vår daglige drift, sier Landevåg.

Salvesen & Thams er også aktivt inne på eiersiden i blant Big Bite og Jordbærpikene.

Satser på ytterligere vekst

Wiggen selv gleder seg stort til å bli enda bedre kjent med den spreke organisasjonen, og til å legge nye planer og sette flere mål.

- Jeg er sikker på at Get Inspired vil vokse betydelig i årene som kommer, både innenfor eksisterende områder – men også nye, fastslår Wiggen.

Del artikkel: