Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Get Inspired investerer i robotlager

Get Inspired investerer i robotlager
Foto: Get Inspired
Netthandel

Valget sto mellom å flytte lageret utenlands - eller bygge nytt. Get Inspired valgte det siste og forblir tro mot Trondheim.

ANNONSE

- Noe av det viktigste for oss er lynrask og riktig levering, sier Sindre Landevåg, daglig leder i Get Inspired.

En flaskehals

Et selskap i stadig vekst har fått føling med lager- og logistikk-problemene som mange voksende kjemper etter hvert sliter med. Derfor måtte de til slutt velge mellom å flytte lageret utenlands, eller satse på hjemmebane.

- Lageret er en flaskehals uten like. Vi har ikke plass til flere varer, og uansett hvor dyktige medarbeidere vi har er det umulig for oss å vokse slik markedet vil at vi skal gjøre. Derfor var vi nødt til å ta et stort steg, forteller Landevåg.

LES OGSÅ: Get Inspired-gründerens fem beste råd til nettsuksess

Blir i Trondheim

I slutten av juni åpnes det som trolig er verdens nordligste Autostore-lager på 1200 kvadratmeter i Fossegrenda i Trondheim.

- Vi leier lokaler av Ivar Koteng, styreleder i Rosenborg Ballklub, skyter den fotballinteresserte netthandelsmannen inn.

- Lageret vil ha en kapasitet på 8000 kasser. I tillegg vil rundt 600 kvadratmeter brukes til kontorer, sier Landevåg til Netthandel.no.


TAR FORM: Autostore-lageret som vil ha en kapasitet på 8000 kasser åpner i neste måned .

TAR FORM: Autostore-lageret som vil ha en kapasitet på 8000 kasser åpner i neste måned .
Foto: Get Inspired

- Vil kjempe mot de store

Lagersystemet leveres av Element Logic.

- Mange bedrifter på deres størrelse ville flyttet lagerdriften ut av Trondheim, eller ut av Norge. Get Inspired har et stort ønske om å ha nærhet til lageret for å sikre god kontroll og yte best mulig kundeservice. I en bransje hvor konkurransen er tøffere enn noen gang, holder ikke dette alene. At de tar i bruk fremtidens lager, viser at de vil kjempe blant de store, sier salgsdirektør Håvard Hallås i Element Logic, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Sindre Landevåg: - Mange tror Silje og jeg er gift

(Sindre Landevåg (t.v.) står  sammen med Daniel Ler Johnson, økonomisjef i Get Inspired, i det som blir selskapets nye og automatiserte lager. Foto: Get Inspired)

Del artikkel: